Türkler bulgaristan'da emlak kralı oluyor

Türk şirketi Bulgaristan'da site kurdu. 36 bin eurodan başlayan fiyatlarla satılan bu evlerin en iyi müşterisi yine Türkler oldu. Ev sahipleri daireleri bin eurodan kiralıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2010 Güncelleme 19 Ocak 2010, 01:36
Türkler bulgaristan’da emlak kralı oluyor

İÇİNDEKİLER

Bulgaristan bir zamanlar Türkiye için gözyaşı ve umudun adresiydi. Ancak devir değişti, Bulgaristan Avrupa Birliği'ne girdi. Avrupa Birliği'nin kapı açtığı Bulgaristan, şimdi de Türkler için 'kapı' oldu. Ev sahibi olmak isteyenler rotasını Bulgaristan'a çevirdi. Türkler'e Bulgaristan kapısını inşaat firması Regnum açtı. Regnum İnşaat'ın Bansko bölgesinde yapılan Crystal Apartments projesi Türkiye'de satışa sunuldu. Avrupa'ya ev sahibi olarak da girmek isteyen Türkler, 36 bin eurodan başlayan fiyatlarla satılan dairelere büyük ilgi gösterdi. Pirin Dağı manzarısına sahip evleri Türkler'in yatırım amaçlı da aldığını söyleyen şirket yetkilileri, "Daha sonra bu evleri bin eurodan başlayan fiyatlarla kiraya veriyorlar" dedi. Regnum Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk ise Bansko'nun yakın bir gelecekte Avrupa'nın en iyi kayak bölgelerinden biri olacağını söyledi. Bansko'nun İstanbul'a arabayla sadece 6 saat uzaklıkta bulunduğunu, havayolu ile de ulaşımın son derece kolay olduğu söyleyen Öztürk, Bansko'da turizmin sadece kış mevsimi ile sınırlı kalmadığına dikkat çekti. Öztürk, Bansko'da 4 mevsim herkese hitap eden aktivite olduğunu ifade etti.

Her mevsim aktivite
Bulgaristan'ın güneybatısındaki Bansko İstanbul'a uçakla 50 dakika, arabayla 6 saat uzaklıkta. Kasaba, kışın kayak, yaz ve bahar aylarında ise kaplıca turizmi için ideal bir bölge. Kayak dışında Bansko, her yıl Ağustos ayında Uluslararası Caz Festivali'ne de ev sahipliği yapıyor. 2014 Kış Olimpiyatları için onay alan şehir, Avrupalı kayakçıların favorisi.

26 BİN LAPTOP DAĞITILDI...

EKMEK ZAMMINDA SÜRE UZAYABİLİR

BUGÜN SAKIN HASTA OLMAYIN

HANGİ İLLERDE İŞ ARANMALI?

EVİNİZİN DEĞERİ NE KADAR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EKONOMİDE YILIN OLAYLARI