Devler sırada

Barcelona'dan sonra Manchester United'a da sponsor olan THY hız kesmiyor THY yetkilileri TAKVİM'e, 'Fransa, İtalya ve Almanya'da araştırma sürüyor' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2010 Güncelleme 23 Ocak 2010, 00:58
Devler sırada

İÇİNDEKİLER

Avrupa futbol dünyasında Türk Hava Yolları (THY) fırtınası esiyor. İspanyol futbol devi Barcelona'ya sponsor olduktan sonra dikkatleri üzerine çeken THY'nin kapısını ünlü kulüpler aşındırmaya başladı. Barcelona'nın ardından İngiliz şampiyonu Manchester United ile de anlaşan THY, şimdi de Avrupa'nın büyük liglerindeki şampiyon takımlara gözünü dikti. THY yetkililerinin TAKVİM'e verdiği bilgiye göre; özellikle Fransa, İtalya ve Almanya liglerinden takım araştırmaları başladı. Sponrsorluk için İtalya'dan Milan ve Juventus, Fransa'dan Olympique Lyon, Almanya'dan ise Bayern Munih takımlarının adları geçiyor. Yetkililer, henüz bir karar verilmediğini, fakat bu ülkelerdeki araştırmaların devam ettiğini belirtti. Barcelona ve Manchester United anlaşmalarının ardından birçok ünlü kulüp de THY yönetimine başvurarak görüşme taleplerini iletiyor. Tanıtım atağını güçlendiren THY, önümüzdeki günlerde yeni bombalar patlatmaya hazırlanıyor.

Anlaşma şartları
THY, Old Trafford Stadı'ndaki reklam panoları başta olmak üzere tüm mecralarda reklam ve logoları ile yer alacak.
Manchester United futbolcuları ile reklam filmi çekebilecek.
Bazı PR aktivitelerinde oyuncular da yer alabilecek.
Manchester United TV kanalında spot reklam yayınlama hakkı olacak.
THY, Manchester United'ı İngiltere dışında gerçekleştirilecek turnuvalara ve kamplara taşıyacak.

İmza Old Trafford'da
Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, dünya futbol devlerinden İngiliz futbol kulübü Manchester United ile aralarındaki 3.5 yıllık sponsorluk anlaşmasının resmi töreninin önümüzdeki günlerde Old Trafford Stadı'nda yapılacağını açıkladı. Topçu, Manchester United ile yapılan sponsorluk anlaşmasını son derece önemsediklerini ve bu işbirliğinin global marka olma yolunda emin adımlarla giden THY'ye önemli katkılarda bulunacağını söyledi. Topçu, şunları kaydetti: "İngiltere'nin en büyük futbol kulüplerinden birinin resmi taşıyıcısı olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Anlaşmanın her iki kurum için de önemli getirileri olacak."

Sevgiliye 1 euroya uçak bileti
Türk Hava Yolları (THY), Sevgililer Günü kampanyası çerçevesinde, 9-14 Şubat tarihleri arasında yurt dışı seyahatlerinde 1 bilet alan yolculara, 2'nci bileti 1 euroya satacak. İstanbul'dan Avrupa, Türk Cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika uçuş noktalarına ekonomi sınıfta gidiş-dönüş bileti almak isteyenler, vergiler hariç 199, business classta 499 euro, birlikte seyahat edecek ikinci kişiler ise 1 euro ödeyecek.

ÖĞRENCİLERE BURS MÜJDESİ

TUZAĞA DÜŞMEYİN

İŞSİZLİK MAAŞI NASIL ALINIR?

UYUYAN HÜCREYE EL KAİDE BASKINI

DARBE VATANA İHANETTİR!