Altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın ne kadar oldu? 10 Ağustos altın piyasası

10 Ağustos Cuma altın fiyatları konusunda piyasalardaki dalgalanma sebebiyle son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Altın fiyatları özellikle de gram altın fiyatları vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konu olmaya devam ediyor. Düğün sezonunun açılmasıyla çiftlere mutlu günlerinde altın takmak isteyen vatandaşlar için gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatları ne kadar oldu sorularına cevap haberimizde bulabilirsiniz.10 Ağustos Cuma altın fiyatları haberimizin detayında.

Giriş Tarihi 10 Ağustos 2018, 00:00 Güncelleme 10 Ağustos 2018, 10:59
Altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın ne kadar oldu? 10 Ağustos altın piyasası

İÇİNDEKİLER

Günün en merak edilen konusu '10 Ağustos altın fiyatları ne kadar' olmaya devam ediyor. Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen altın fiyatlarının son durumu hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz. Özellikle düğün yapacak olanların ve davetlilerin çok daha fazla merak ettiği altın fiyatları hatta gram altın ve çeyrek altında son durumun ne olduğuna dair detaylı bilgiler haberin devamında yer alıyor...

ALTIN GRAM FİYATI NEDİR?

Gram altın fiyatları vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilen konular arasında yer almaktadır. Çeyrek altın fiyatlarının artmasından sonra gram altın, düğünlerde sıkça tercih edilmeye başlandı. Gram altın bu sabah saatlerinde 221 liradan alınırken, 222 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar? Bu soru bireylerin ilgiyle takip ettiği konular arasında yer alıyor. Kuşkusuz en çok tercih edilen altın çeşitleri arasında çeyrek altın ilk sıradadır. Çeyrek altın bu sabah saatlerinde 357 liradan alınırken 364 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?

Birikim ve yatırım aracı olarak tercih edilen yarım altın fiyatlarındaki anlık değişimler sürüyor. Yarım altın da düğünlerde çiftlerin aileleri ve dostları tarafından tercih edilir. Yarım altın bu sabah 679,36'den alınırken 697,40 liradan satılıyor.

Tam altın en çok birikim açısından tercih edilen altın türleri arasında yer alır. Tam altın bu sabah saatlerinde 1.051,77 TL'den alınırken 1.077,95 TL'den satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU?

Cumhuriyet altını konusunda şöyle bir gerçek vardır; cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler vardır. Cumhuriyet altın ile çeyrek altın uzun vadeli birikim aracıdır. Cumhuriyet altını bu sabah saatlerinde 1465 liradan alınıp 1486 liradan alıcı buluyor.