Çikolataya Türk tadı

Dünya kakao rezervlerinin azalmasıyla gözler çikolata yapımında alternatif hammadde olarak kullanılan keçiboynuzuna çevrildi. Dünya piyasasındaki fındığın yüzde 70'ini üreten Türkiye, keçiboynuzu üretiminde atak yapacak. Keçiboynuzu üretiminin yüzde 10'unu karşılayan Türkiye, üretimi iki katına çıkarmak için kolları sıvadı. Antalya, Muğla ve Mersin'de 30 bin ton keçiboynuzu üretilip ihraç edilecek.
Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

"Tamam" ı tıklayarak, çerezlerin yerleştirilmesine izin vermektesiniz.