Son dakika: Altında son durum ne? Gram altın bugün ne kadar? 26 Ağustos altın fiyatları

Kurban Bayramı'nın sona ermesi ile birlikte bayram telaşını geride bırakan vatandaşlar yeniden altın fiyatlarını aramaya başladı. Altında son durumu merak eden kişiler gram altın ne kadar? çeyrek altın kaç para? gibi aramalarla altın fiyatlarını öğrenmeye çalışıyor. İşte 26 Ağustos 2018 Pazar altın fiyatları...

Giriş Tarihi 26 Ağustos 2018, 00:00 Güncelleme 26 Ağustos 2018, 14:16
Son dakika: Altında son durum ne? Gram altın bugün ne kadar? 26 Ağustos altın fiyatları

İÇİNDEKİLER

Kurban Bayramı'nın araya girmesi ile birlikte dalgalanmanın azaldığı altın fiyatları vatandaşların yine en çok aradığı konuların başında geliyor. Yaz aylarının sonuna gelinmesi ile birlikte evlenme planı yapan çiftler, düğün hazırlıklarının yanı sıra altın fiyatlarını da büyük bir ilgi ile takip ediyor. Peki ama 26 Ağustos Pazar günü altın fiyatları ne durumda? İşte altında son durum...

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?
Gram altın son zamanlarda çeyrek altın fiyatlarında gözlemlenen artıştan sonra en çok tercih edilen altın türleri arasında yer alıyor. Bu durum gram altın fiyatlarının da ilgiyle takip edilmesine sebebiyet veriyor. Gram altın bu sabah saatlerinde 233,05 TL'den alınırken 233,10 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?
Çeyrek altın kuşkusuz ülkemizde altın denilince ilk tercih edilen birikimdir. Dolar ve eurodan bağımsız olarak ülkemizde birikim açısından en çok tercih edilen altın türü çeyrek altındır, yastık altı altınları olarak bilinen altın türü de çeyrek altındır. Çeyrek altın düğünlerde de en çok tercih edilen altın türüdür. Bu sabah saatlerinde 365,92 TL'den alınan çeyrek altın 375,66 TL'den satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?
Yarım altın fiyatları da vatandaşlar tarafından sıkı bir şekilde takip edilen konulardandır. Yarım altın genellikle yeni evlenen çiftlerin arkadaşları ve aileleri tarafından tercih edilir. Yarım altın bu sabah saatlerinde 729,55 TL'den alınırken 751,33 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN NE KADAR OLDU?
Tam altın konusunda da ilgili bireylerin araştırmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yatırım yapacak olan bireyler tam altını tercih etmektedir. Bu sabah tam altın 1.051,77 TL'den alınırken 1.077,95 TL'den satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU?
Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler söz konusudur. Cumhuriyet altını da çeyrek altın da uzun vadeli yatırım aracıdır fakat cumhuriyet altını hem gram hem fiyat olarak daha pahalı olduğundan uzun vadeli olarak tercih edilir. Cumhuriyet altını bu sabah saatlerinde 1.520,00 TL'den alınırken 1.540,00 TL'den satılmaktadır.