Son dakika: MÜSİAD ve TÜSİAD'dan enflasyonla mücadeleye destek mesajı

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan ve TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik'ten Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklayacağı, Enflasyonla Mücadele Programı'na destek açıklamaları geldi.

Giriş Tarihi 09 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 09 Ekim 2018, 14:19
Son dakika: MÜSİAD ve TÜSİAD’dan enflasyonla mücadeleye destek mesajı

İÇİNDEKİLER

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantı ile açıklanıyor. MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan ve TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik'ten Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklayacağı, Enflasyonla Mücadele Programı'na destek açıklamaları geldi.

"PROGRAMI SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ"

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, "Enflasyon, hedeflerimizin önünde bir pranga gibi duruyor. Topyekun mücadele kararını sonuna kadar destekliyoruz" dedi.

"GEREKENİ YAPACAĞIZ"

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik ise "Enflasyonun kalıcı olarak sorun olmaktan çıkması gerekiyor. Programın başarısı için gereken ne varsa yapmaya hazırız" ifadelerine yer verdi.

TBB BAŞKANI AYDIN: FAİZ HADLERİNİN AŞAĞI SEVİYEDE OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Aydın: "Bankalar olarak nominal faiz hadlerinin daha aşağı seviyede olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın, burada yaptığı konuşmada, "Bankalar olarak nominal faiz hadlerinin daha aşağı seviyede olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.