Ray ile konutlar kışa hazırlanıyor

Evim Saray Konut Sigortası ile evleri koruma altına alan Ray Sigorta, ayrıca kombi bakımı ve halı yıkama hizmetini ücretsiz sunuyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2018 Güncelleme 24 Ekim 2018, 00:00

İÇİNDEKİLER

Sıcak havaların etkisini kaybetmesiyle beraber evlerde kış hazırlıkları başladı. Yazlıkların dolaba kalktığı bu dönemde kışlık halılar ortaya çıkarken, kombilerin hayatımızdaki önemi de katlanarak artıyor. Bu noktada devreye giren Ray Sigorta, konutları kış şartlarına hazırlayacak Evim Saray Konut Sigortası ürününü müşterilerinin kullanımına sunuyor. Ürün, sadece evleri ve evlerde bulunan eşyaları yangın, su baskını, fırtına, dolu ve hırsızlık gibi çok sayıda riske karşı güvence altına almakla kalmıyor, yılda bir defaya mahsus olarak kombi bakımı ve halı yıkama hizmetini de ücretsiz olarak sunuyor. Böylece kış aylarına bakımı yapılmış ve sorunsuz bir kombi ile giren Ray Sigorta müşterileri, aynı zamanda halılarının da temizliğini yaptırarak mikroplardan uzak bir kış geçiriyor.

'MÜŞTERİYE DEĞER KATIYORUZ'
Farklı asistans hizmetleri ile Evim Saray Konut Sigortası'nın kapsamının genişletildiğini ve konutlarda gerçekleşebilecek hasarların neredeyse tamamının teminat altına alındığını belirten Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, "Müşterilerimizin sadece hasar anında değil, tüm poliçe süresince yanında olmak istiyoruz. Ürünlerimize de bunu yansıtıyoruz" dedi.