Tamamlayıcı sağlık sigortasına talep artıyor

Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Pamukçu, tamamlayıcı sağlık sigortasında avantajların artık daha yaygın şekilde bilindiğini ve bu ürüne talebin her geçen gün daha da arttığını söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2018 Güncelleme 24 Ekim 2018, 00:00
Tamamlayıcı sağlık sigortasına talep artıyor

İÇİNDEKİLER

Uygun fiyata özel hastane hizmeti almayı sağlayan tamamlayıcı sağlık sigortasına ilginin her geçen gün arttığını ifade eden Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, "Özel sağlık sigortaları, özel hastanelerde ayakta tedavi bedelinin genelde yüzde 80'ini karşılarken, tamamlayıcı sağlık sigortasında bu hizmetin yüzde 100'ü karşılanıyor. Tamamlayıcı sağlık sigortasının sağladığı avantajlar artık halk tarafından da yaygın bir şekilde biliniyor ve bu ürüne talep her geçen gün artıyor" dedi.

İKİ FARKLI ÜRÜN
Şirketin tamamlayıcı sağlık alanında iki farklı ürün sunduğunu söyleyen Pamukçu, "Medical Park işbirliğiyle geliştirdiğimiz tamamlayıcı sağlık sigortası ürünümüz 'Sağlığınız Bizde' ve standart tamamlayıcı sağlık sigortamız 'Türk Nippon Sigorta Standart TSS' ile piyasada yer alıyoruz. 'Sağlığınız Bizde', 26 kuruluşta geçerli olan devrim niteliğinde bir ürün. 80 yaş dahil SGK kaydı bulunan herkes için poliçe yapılabiliyor" diye konuştu. Pamukçu, Standart TSS hakkında da şunları kaydetti: "Bundan, SGK kaydı bulunan 59 yaşına kadar herkes faydalanabiliyor. Sigortalılar bu ürünle sunulan diş tasarruf planı kapsamında yılda bir kere diş muayenesi, detertraj ve diş röntgen filmi hizmetinden ücretsiz yararlanabiliyor. Yılda bir defa ücretsiz olarak diyetisyene danışılabiliyor. Sonraki seanslar yüzde 30 indirimli oluyor. Aynı şey psikolojik danışma için de geçerli. Ürünümüz yılda bir kez ücretsiz check-up hizmeti sunuyor."