Bugün altın ne kadar? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? 3 Kasım güncel altın fiyatları...

Önceki gün ABD'nin iki bakana yaptırım kararını kaldırmasının ardından döviz kurunda sert düşüş yaşandı. Döviz kurundaki bu düşüş altın fiyatlarına da yansıdı. Peki bugün altın ne kadar? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte tüm detaylar...

Giriş Tarihi 03 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 03 Kasım 2018, 12:25
Bugün altın ne kadar? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? 3 Kasım güncel altın fiyatları...

İÇİNDEKİLER

Altın fiyatlarında son dakika düşüş.. Piyasalarda yaşanan ani değişimler altın fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda 400 civarlarına kadar çıkan çeyrek altın fiyatları aşağılara düşerek normal fiyatına geri döndü. Hafta sonu bu sabah itibariyle altın fiyatlarında düşüş gerçekleşmeye devam ediyor. Yatırım ve hediyeleşmek amacıyla sıkça tercih edilen altın fiyatları ile ilgili aramalar tüm hızıyla devam ediyor. Merak eden vatandaşlar için 3 Kasım Cumartesi gram, çeyrek altın, yarım, tam ve Cumhuriyet altını ile ilgili tüm gelişmeler ve fiyatlar anlık olarak haberimizde.

Yatırım için sıkça tercih edilen altın fiyatları ile ilgili anlık gelişmeler ve son dakika fiyat artışı-inişi gerçekleşmeye devam ediyor. Daha önce hızlı bir şekilde yükselişe geçen altın son zamanlarda normal seyrine dönerek vatandaşların tekrar ilgisini çekmeye devam ediyor. Özellikle gram altınkonusunda vatandaşların araştırmaları ve yatırım amacıyla çeyrek altın tercih etmeleri satın almadan önce internet üzerinden araştırmalarına hız kattı. Son zamanlarda gram altının popülaritesi artsa da vatandaşlar tercihini çeyrek altın tarafından kullanıyor.

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR OLDU?

Gram altın fiyatları konusunda vatandaşların araştırması sürerken ilgi de her geçen gün artıyor. Altın fiyatlarındaki artışın ardından çeyrek altının fiyatının da artmasından sonra vatandaşların yeni gözdesi gram altın oldu. Gram altın düğünlerde tercih edilen takılardan oldu; gram altın 3 Kasım Cumartesi günü 215,05 TL'den alınırken 215,08 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın kuşkusuz ülkemizde en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Düğünlerde, nişanlarda en çok tercih edilen takıların başında çeyrek altın yer almaktadır. Birikim alanında da yastıkaltı altınlarının çoğu çeyrek altındır. Bugün çeyrek altın 344,79 TL'den alınırken 352,83 TL'den satılmaktadır.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Yarım altın fiyatları vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. Yarım altın genellikle düğünlerde gelin ve damada hediye edilirken, birikim amacıyla da tercih edilmektedir. Yarım altın bu sabah 687,42 TL'den alınırken 705,67 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Tam altın fiyatları da ilgiyle araştırılan konulardandır. Tam altın genelde düğünlerde gelin ve damadın aile fertleri ile yakın arkadaşları tarafından hediye edilir. Fiyatı yüksek olduğu için yatırım amacıyla da uzun vadeli olarak tercih edilir. Tam altın bugün 1.379,16 TL'den alınırken 1.407,02 TL'den satılmaktadır.

CUMHURİYET ALTINI FİYATLARI NE KADAR?

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler vardır fakat Cumhuriyet altını çeyrek altından hem daha ağır hem daha pahalıdır. Cumhuriyet altını çok daha uzun vadeli olduğu için kolay kolay bozdurulmaz. Cumhuriyet altını bugün 1.436,00 TL'den alınırken 1.458,00 TL'den satılmaktadır.