Ziraat Bankası kredi kartı borç yapılandırması şartları neler? Kredi kartı borç yapılandırması faiz oranı kaç?

Kredi kartı borç yapılandırması ile ilgili şartlar belli oldu! Başkan Erdoğan tarafından AK Parti Grup Toplantısı'nda duyurulan "kredi kartı borç yapılandırması" ile ilgili detaylar Ziraat Bankası tarafından açıklandı. Peki ama Ziraat Bankası kredi kartı borç yapılandırması faiz oranı kaç? Kredi kartı borç yapılandırması başvuru şartları neler? Kimler kredi kartı borcunu yapılandırabilecek? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 08 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 08 Ocak 2019, 14:41
Ziraat Bankası kredi kartı borç yapılandırması şartları neler? Kredi kartı borç yapılandırması faiz oranı kaç?

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişiye müjde üstüne müjde verdi. Kredi kartı borcu bulunan milyonlarca kişi için borç yapılandırma imkanı sunuldu. Borcu olan vatandaşlar yaşanan bu gelişmenin ardından konu ile ilgili aramalara başladı. Peki ama kredi kartı borç yapılandırması nasıl olacak? Kredi kartı borç yapılandırması faiz oranı kaç? Ziraat Bankası kredi kartı borcu nasıl yapılandırılır? İşte detaylar...

KREDİ KARTI BORCU HANGİ BANKADAN YAPILANDIRILACAK?
Kredi kartı borcu olan vatandaşlar Ziraat Bankası'na başvurarak kredi kartı borçlarını yapılandırabilecek. Uygulama, Ziraat Bankası'na kredi kartı borcu bulunan müşterilerin yanı sıra diğer bankalara kredi kartı borcu bulunan ve ödeme güçlüğü çeken vatandaşlarımızı da kapsayacaktır.

KREDİ KARTI BORCU YAPILANDIRMASININ FAİZ ORANI KAÇ?
Birleştiren İhtiyaç Kredisi; kredi kartlarına uygulanan aylık faiz oranlarından çok daha uygun şartlar ile 24 aya kadar aylık %1,10 ve 60 aya kadar aylık %1,20 faiz oranlarıyla müşterilerimize sunulmaktadır.

HANGİ BORÇLAR YAPILANDIRILABİLECEK?
31 Aralık 2018 tarihi itibariyle nakit avans kullanılması veya kredi kartı harcaması nedeniyle kart borcu ödeme güçlüğü yaşayan veya gecikmede olan vatandaşlarımızın üzerindeki anapara ve faiz yükü Birleştiren İhtiyaç Kredisi ile azaltılarak uygun vade seçenekleri ile kredi kartı borçları ödenebilir hale getirilecektir.

KREDİ KARTI BORCU YAPILANDIRILMASI İÇİN NEREYE BAŞVURULACAK?
Vatandaşlar kredi kartı borçlarının yapılandırılması için Ziraat Bankası şubelerine başvuruda bulunabilecek.