Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak Washington'da çeşitli temaslarda bulundu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, G-20, Dünya Bankası ve IMF toplantıları için gittiği Washington'da JP Morgan‘ın düzenlediği yatırımcı toplantısına katıldı. Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Yapısal Dönüşüm Adımları” paketimiz ve yeni dönem ekonomi politikalarımızı anlattık." ifadelerine yer verdi. Bakan Albayrak, ayrıca Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Suma Chakrabarti ve Irak Maliye Bakanı Fuad Hüseyin bir araya geldiği anlara dair görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Giriş Tarihi 12 Nisan 2019, 03:52 Güncelleme 12 Nisan 2019, 07:13
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak Washington’da çeşitli temaslarda bulundu

İÇİNDEKİLER



Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, G-20, Dünya Bankası ve IMF toplantıları için gittiği Washington'da JP Morgan'ın düzenlediği yatırımcı toplantısına katıldı. Bakan Albayrak twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Yapısal Dönüşüm Adımları" paketimiz ve yeni dönem ekonomi politikalarımızı anlattık." ifadelerine yer verdi.






AVRUPA İMAR VE KALKINMA BANKASI HEYETİ İLE GÖRÜŞTÜ
Bakan Albayrak, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Suma Chakrabarti ve heyeti ile bir araya geldi. Görüşmede banka politikaları ve Türkiye yatırımları ele alındı.



TÜRKİYE VE IRAK ARASINDAKİ EKONOMİK İŞBİRLİK
Irak Maliye Bakanı Fuad Hüseyin ile de görüşen Bakan Albayrak, Türkiye ve Irak arasındaki ekonomik işbirliğinin ele alındığını vurguladı.