TOKİ Karabük Yenice kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Karabük sonuçları nereden öğrenilir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) sosyal konut projesinde TOKİ Karabük Yenice kura sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Başvuruda bulunan vatandaşlar TOKİ Karabük Yenice kura sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını araştırıyor. Peki, TOKİ Karabük sonuçları nereden öğrenilir? İşte cevabı...

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2019, 20:06 Güncelleme 05 Temmuz 2019, 20:08
TOKİ Karabük Yenice kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Karabük sonuçları nereden öğrenilir?

İÇİNDEKİLER

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Karabük'ün Yenice ilçesinde inşa edilen sosyal konutların kura çekilişleri için heyecan başladı. Başvuruda bulunan binlerce vatandaşa TOKİ Karabük Yenice kura sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı.

TOKİ KARABÜK YENİCE KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ), Karabük'ün Yenice ilçesinde inşa edilen sosyal konutların hak sahipleri, noter huzurunda çekilen kurayla belirlendi.

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA İŞLEMİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Belediye Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, 217 konut için 784 kişinin başvurduğunu söyledi.

Vatandaşların ev sahibi olmaları için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini belirten Çaylı, bunun için her türlü çalışmaları yaptıklarını belirtti.
Kura çekimi sonucu isimleri anons edilenler, sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı.

TOKİ BAŞVURU ÜCRETLERİ NE ZAMAN İADE EDİLECEK?

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.