TOKİ Manisa Yunusemre kura sonuçları açıklandı mı? Kura çekiliş sonuçları nasıl öğrenilir?

TOKİ 50 bin konut projesinde Manisa Yunusemre kura çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Başvuru yapan binlerce vatandaş TOKİ Manisa Yunusemre kura çekiliş sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt arıyor. Peki, TOKİ Manisa Yunusemre kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte merakla araştırılan o sorunun yanıtı...

Giriş Tarihi 18 Temmuz 2019, 19:02 Güncelleme 18 Temmuz 2019, 19:02
TOKİ Manisa Yunusemre kura sonuçları açıklandı mı? Kura çekiliş sonuçları nasıl öğrenilir?

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de 140 projeyle 67 ilde hayata geçirilen 50 bin yeni sosyal konutun kura çekilişleri devam ediyor. Yatay mimari anlayışıyla inşa edilecek konutlar için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Manisa'daki konutlar için başvuruda bulunan vatandaşlar TOKİ Manisa Yunusemre kura sonuçları konusundaki araştırmalarını sürdürüyor.

TOKİ MANİSA KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Manisa'nın Yunusemre Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığıyla yürüttüğü projenin 3'ncü etabında hak sahiplerini belirlemek için kura çekildi. Kurada isimleri okunan vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı.

Manisa'da binlerce vatandaşın ev sahibi olabilmek için umutla beklediği Akgedik Yunuskent Projesi'nin 1000 konut ve sosyal donatı alanlarından oluşacak 3'ncü etabında, hak sahiplerini belirleme kurası Muradiye Sosyal Tesisleri'nde çekildi. Yunusemre Belediyesi'nin TOKİ ortaklığıyla hayata geçirdiği projenin 3'ncü etabına 2+1 konut için 3 bin 931, 3+1 konut için 3 bin 453 olmak üzere toplam 7 bin 384 kişi başvurdu.

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Başvuru sahipleri, TOKİ'nin https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ adresi üzerinden kura sonuçlarını sorgulayabilecekler.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

TOKİ BAŞVURU PARA İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.

İŞTE İL İL TOKİ KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ...

Bursa

Nilüfer: 9 Ağustos

Kocaeli

Gebze: 8 Ağustos

Erzurum

Aziziye: 30 Temmuz

Bartın

Merkez: 5 Ağustos