Ziraat Bankası 19 Ocak konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları

Ziraat Bankası kredi hesaplama, şartları ve son durum nedir? Bankacılık sektörünün en istikrarlı ve en kaliteli hizmet alınan bankaları arasına girmeyi başaran Ziraat Bankası kredi faiz oranları merak ediliyor. Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları daha da düşer mi, son durum ne? Bankanın birkaç aydır yüzde 0,99 oranından kullandırdığı faiz oranında daha da düşüş olup olmayacağı merak ediliyordu.

Giriş Tarihi 20 Ocak 2020, 09:26 Güncelleme 27 Ocak 2020, 17:27
Ziraat Bankası 19 Ocak konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları

İÇİNDEKİLER

Kredi faiz oranları vatandaşlar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Bu bağlamda en fazla ilgi gösterilen banka ise Ziraat Bankası oluyor. Ziraat Bankası konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi güncel oranları sayfamızda yer almaktadır. Bankaların en uygun kredi faiz oranları 2020 yılında anlık değişiyor. Ziraat Bankası kredi faiz indirimi öncülüğünde başlayan faiz indirimini derledik. Ziraat Bankası sıfır ev alımlarında faiz oranını 0,79'a düşürmüştü.
Detaylarını takvim.com.tr'den okuyabilirsiniz.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ 0.79'A DÜŞTÜ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Şırnak'a gelirken kamu bankalarıyla görüştüklerini belirterek, "1 Ocak itibarıyla sıfır konut faizlerinde yüzde 0.99 olan oranı tarihi düşük seviyeler olan 0.79'a indirelim' diye bir teklifle geldiler, hayırlı olsun" dedi. Albayrak, 'Türkiye İçin Değişim Başlıyor, Şırnak İş Dünyası Buluşması' toplantısında yaptığı konuşmada, KOBİ'ler, sanayiciler ve işadamlarıyla bir araya geldiklerini vurguladı. Albayrak, kamu bankalarıyla görüştüklerini aktararak, "Dedik ki yeni yılda güzel bir haber verelim. Bunu da Şırnak'tan verelim. Kamu bankalarımız istişare ettik, konuştuk" dedi.

ZİRAAT BANKASI EN ÇOK NE KADAR KONUT KREDİSİ VERİYOR?

Ziraat Bankası, 180 ay vadeye kadar en fazla 5.000.000 TL konut kredisi imkanı tanıyor.

12 OCAK ZİRAAT BANKASI KONUT-TAŞIT VE BİREYSEL KREDİ FAİZ ORANLARI

KONUT KREDİSİ: Ziraat Bankası konut kredisi faizi %0,99

TAŞIT KREDİSİ: Ziraat Bankası taşıt kredisi faizi %1,02

İHTİYAÇ KREDİSİ: Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faizi %1,05

ZİRAAT BANKASI KREDİ HESAPLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ZİRAAT BANKASINDAN YENİ KREDİ GELİYOR

Müşterilerine en uygun ve en kullanışlı krediyi sunmak isteyen Ziraat Bankası yeni bir kredi fırsatıyla geliyor. Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda kredi vermeyi hedefleyen banka Ayakkabı İmalat ve Ticareti Değer Kredisi ürünüyle kullanıcılarının karşısında.

Ziraat Bankası, ekonominin hızlı ve istikrarlı büyümesine katkı sağlamak amacıyla yaptıkları çalışmaları sürdüklerini açıkladı. Bu çalışmalar doğrultusunda Türkiye'nin reel iş sektörüne yaptıkları destek ve katkıların devam edeceğini belirtti. Ticaret, imalat ve satış gibi konularda dahil olmak üzere faaliyet zincirinin tamamını kapsayan bu kredi Ayakkabı İmalat ve Ticaret Değer Kredisi olarak sunuldu.
İmalata devam eden firmalar aldıkları bu destekle birlikte istihdamda devamlılık sağlarken üretimlerine devam edebilecek. Diğer bir yandan ticaret yapan firmalar ise kesintisiz mal alımlarını gerçekleştirebilecektir.

DÜŞÜK MASRAFLI VE BELİRLİ BİR SÜRE GERİ ÖDEMESİ YOK

Sektörde bulunan imalatçı firmaların tamamına devamlılığını sağlaması için istihdamı bulunan kişi başına 50 bin TL'ye kadar, ek istihdam taahhüdünde bulunacaklara kişi başına 150 bin TL'ye kadar 12 ay anapara ödemesi olmayan ve maksimum 60 ay vadeli işletme kredisi kullanma fırsatı sunuyor.

Toptan ve perakende ticaret yapan firmalar ise mal alımlarında kullanmak için 9 aya kadar anapara ödemesiz ve 24 aya varan vade imkanlarıyla kredi fırsatlarından yararlanabiliyor.