Toyota, Peugeot, Citroen, Renault, Opel, Hyundai marka araba almak isteyenler listede yok yok! 90 bin TL ile 120 bin TL arasında satılıyor

Bu arabalar 90 bin TL ile 120 bin TL arasında satılıyor. Araba alabilmek isteyenlere sonucunda güzel haber geldi. Online vasıta satış sitelerinde ideal fiyatlı araba ilanları yayınlandı. İkinci el araba satın alabilmek isteyenler amacıyla ideal fiyatlı Toyota, Peugeot, Citroen, Renault, Opel, Hyundai marka arabalar listelendi. Dünya çapında yaşanan çip krizi nedeniyle vasıta şirketleri üretimlere ara verdiklerini bildirime başladılar. Hem çip krizi hem de döviz kurlarındaki yükselişler nedeniyle sektörün içinden isimler araba fiyatlarında yükselişler görülebileceğini ifade ediyorlar.

Giriş Tarihi 14 Ekim 2021, 09:14 Güncelleme 14 Ekim 2021, 09:14
Toyota, Peugeot, Citroen, Renault, Opel, Hyundai marka araba almak isteyenler listede yok yok! 90 bin TL ile 120 bin TL arasında satılıyor

İÇİNDEKİLER

Çip krizi ve döviz kurlarının etkileri ile araba satın alabilmek isteyenler çabuk etmeye başladı. Bu amaçla sık sık ideal fiyatlı vasıta incelemeleri yapılıyor. Online araba satış siteleri güncel araba ilanlarını yayınladılar. İkinci el araba satın alabilmek isteyenler amacıyla 90 bin TL ile 120 bin TL arasında pek çok araba satışı yapıldığı görüldü. İkinci el araba alırken öncellikle aracın kaç senedir kullanıldığı, rastgele bir servis ya da kaza geçmişi olup olmadığı öğrenilmelidir. Aracın kaporta ve iç dış sağlığı üstüne araştırmalar yaparken, vasıta sahibine de arabanın özellikleri ve geçişiyle alakalı sorular yöneltilmelidir.

Marka Opel

Seri Corsa 1.2 Twinport Essentia

Yıl 2012

Fiyat 119.000 TL

Marka Volkswagen

Seri Polo 1.4 Basicline

Yıl 2004

Fiyat 106.500 TL

Marka Renault

Seri Symbol 1.5 DCI Joy

Yıl 2004

Fiyat 116.000 TL

Marka Citroën

Seri C-Elysée 1.6 HDi Attraction

Yıl 2015

Fiyat 118.750 TL


Marka Toyota

Seri Corolla 1.4 D-4D Terra

Yıl 2007

Fiyat 104.000 TL


Marka Hyundai i20

Seri1.4 CRDi Jump

Yıl 2014

Fiyat 99.000 TL


Marka Peugeot

Seri 307

Yıl 2004

Fiyat 82.750 TL

Marka Ford

Seri Mondeo

Yıl 2001

Fiyat 74.000

Marka Opel

Seri Corsa

Model 1.2 Swing

Yıl 2000

71.500

İkinci El Araba Alırken Sorulması Gerekenler

İkinci el araba alırken öncellikle aracın kaç senedir kullanıldığı, rastgele bir servis ya da kaza geçmişi olup olmadığı öğrenilmelidir. Aracın kaporta ve iç dış sağlığı üstüne araştırmalar yaparken, vasıta sahibine de arabanın özellikleri ve geçişiyle alakalı sorular yöneltilmelidir. İkinci el araba alma bilhassa son günlerde internet üzerinden yaygınlaştığı amacıyla görüşmeye erken gitmek ve aracı demek de yararlı olmaktadır. Aynı vakitte aracı bir servise götürüp denetim ettirmeniz de vasıtayla alakalı sorularınıza kısa yoldan yanıt bulmanızı sağlayacaktır. Takvim.com.tr kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

İkinci El Araba Nereden Alınır?

İkinci el araba almak için birçok internet sitesinden yararlanabilirsiniz. Sahibinden satışa sunulan araçlar için uygun fiyatlar olsa da her zaman güvenilir kaynaklar üzerinden araç sahibi olmanız sizin için daha avantajlı olacaktır. Taksitle ikinci el araba alma seçeneklerinden yararlanabileceğiniz finansal destek sağlayıcı kurumlar bulunmaktadır. Buradan peşinatsız, kredisiz ve hatta ek masrafsız olarak kısa zamanda araç alabilirsiniz.

Size özel sunulan ödeme imkanları ve taksitli seçeneklerle hayallerinizdeki aracı hem faizsiz hem de peşinatsız bir şekilde alma şansı elde etmeniz sağlanacaktır. Ay sonunda zorlanmadan ve sıkıntı çekmeden kısa zamanda hayallerinizdeki araca ulaşır ve esnek ödeme seçeneklerinden yararlanarak araç sahibi olabilirsiniz.