Cendere Caddesi’ne Yeni ‘vadi’ geliyor

Tümyapı, Kağıthane Cendere Caddesi’nde 165 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği Porta Vadi’yi satışa sundu. Projede daire fiyatları 900 bin liradan başlıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ocak 2018 Güncelleme 05 Ocak 2018, 00:00
Cendere Caddesi’ne Yeni ‘vadi’ geliyor

İÇİNDEKİLER

Zekeriyaköy'de Doğa Evleri, Hasdal'da Finanskent projesini hayata geçiren Tümyapı, İstanbul Kağıthane'deki yeni projesini tanıttı. Cendere Caddesi üzerinde 165 milyon lira yatırımla yükselen Porta Vadi'de 34 dönüm arsa üzerinde, 1+1'den 4+1'e kadar farklı tiplerde 76 konut ile 166 ofis ve 20 mağaza bulunuyor. Büyüklükleri 95 metrekare ile 310 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları 900 bin liradan başlıyor, 3 milyon liraya kadar çıkıyor. Daireler, 30 Mart'a kadar sıfır peşinat ve sıfır faizle şirket bünyesinde 36 ay taksitlendiriliyor. Ayrıca peşin alımlarda yüzde 25 indirim uygulanıyor. Akıllı altyapı sistemleriyle donatılan Porta Vadi'de ofis büyüklükleri 48 metrekareden 2 bin metrekareye kadar çıkıyor. Ofisler, modüler tasarımı sayesinde 4 bin metrekareye kadar genişletilebiliyor. Projede ayrıca büyüklükleri 113 ile 873 metrekare arasında değişen mağazalar bulunuyor. Ofis ve mağazaların fiyatları ise 550 bin lira ile 20 milyon lira arasında değişiyor. Sadabat'a komşu Belgrad Ormanı ve Sadabat Deresi'ne komşu olan Porta Vadi, Levent ve Maslak'a 2 dakika mesafede yer alıyor. Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı, Dolmabahçe-Ayazağa Karayolu Tüneli, Hasdal-Ümraniye Tüp Geçidi ile havaray ve metro gibi ulaşım akslarının yanı başında bulunan proje ayrıca Türk Telekom Stadyumu, alışveriş, kültür ve sanat merkezlerine yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

FLORİDA'DA PROJE YAPACAK
Tümyapı Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Savcı, Tümyapı'nın projelerinde lokasyon, mimari, altyapı ve fiyat kıstasını her zaman ön planda tuttuğunu belirterek, "Geliştirdiğimiz projelerde sosyal imkanların, ulaşım ağının ve ferah bir yaşam alanının olmasına özen gösteriyoruz" dedi. Önümüzdeki yıllarda yine Kağıthane'nin gelişme aksında yer alan bir bölgede proje geliştirmeyi hedeflediklerini anlatan Savcı, "Yurt dışında ise ABD'nin Florida eyaletinde proje geliştireceğiz" açıklamasında bulundu.

Yavuz KARAMAN