Ebruli’de 84 ay sıfır faiz var

Ispartakule’nin en yeni projesi Ebruli Ispartakule’deki daireler metrekaresi 3 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Evler için 84 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ocak 2018 Güncelleme 12 Ocak 2018, 00:00
Ebruli’de 84 ay sıfır faiz var

İÇİNDEKİLER

Sıtar İnşaat, Aslan Yapı ve Torkam İnşaat'ın Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Ispartakule'de hayata geçireceği Ebruli Ispartakule, satışa sunuldu. Metrekare satış fiyatlarının 3 bin 500 liradan başladığı projede; yüzde 10 peşin, 84 ay sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. 600 milyon lira yatırım bedeliyle inşa edilen Ebruli Ispartakule, 41 bin 168 metrekare arsa üzerinde 4 katlı konaklar ile 28 katlı bloklar halinde yükseliyor. 114 metrekareden başlayan 2+1, 162 metrekareden başlayan 3+1 ve 192 metrekareden başlayan 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede, 724 konut ve 52 cadde mağazası bulunuyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Ispartakule'nin, planlı altyapısı ve kentsel hizmetleriyle İstanbul'un yükselen değeri olduğunu belirterek, Ebruli Ispartakule projesinin de yükseleceği bölge itibariyle ayrı bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Kurum, "Atatürk Havalimanı'na, 3. Havalimanı'na, Kuzey Marmara bağlantı yoluyla Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 15-20 dakika ve metroyla İstanbul'un her lokasyonuna kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir hayal dünyası ortaya çıkarıyoruz" dedi.

YEPYENİ BİR KONSEPT
Sıtar İnşaat İcra Kurulu Başkanı Müslim Güzel de Ebruli Ispartakule'nin katma değeri yüksek bir projeye olduğunu söyledi. Bölgede yepyeni bir konsept oluşturmak için büyük emek harcadıklarını anlatan Güzel, "Ebruli Ispartakule tamamlandığında sakinlerinin günlük ihtiyaç ve konforu için her türlü imkanı sunan, ulaşılabilirliği kolay, merkezi, içerik ve donanım anlamında güvenli bir proje olacak" dedi.

ÇEVRECİ SİTE
Yaklaşık yüzde 65'i peyzaja ayrılan Ebruli Ispartakule, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor. Enerji ve su tasarrufu özellikleriyle sakinlerine katkı sağlaması planlanan projede; ortak alanların aydınlatılmasında yenilenebilir enerji kullanımı devreye girerken, otoparklarda elektrikli şarj üniteleri yer alacak. Ebruli Ispartakule'de ayrıca, lavabo ve banyo suları, gri su arıtma havuzunda arıtılarak peyzaj ve bahçe sulamasında değerlendirilecek.

Yavuz KARAMAN