Avusturya 3-1 Kuzey Makedonya | Maç Özeti

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası C Grubu ilk maçında Avusturya ile Kuzey Makedonya karşı karşıya geldi. Avusturya, zorlu mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Avusturya'nın ilk golünü 18. dakikada Stefan Lainer, Kuzey Makedonya'nın golünü ise 28. dakikada Goran Pandev kaydetti. Avusturya'yı öne geçiren gol ise 78. dakikada Gregoritsch'ten geldi. Zorlu maçta, yıldız golcü Arnautovic 89. dakikada sahneye çıkarak skoru 3-1'e getirdi ve maçın sonucunu belirledi. Maçın detayları...

Giriş Tarihi 13 Haziran 2021, 19:05 Güncelleme 13 Haziran 2021, 21:00
Avusturya 3-1 Kuzey Makedonya | Maç Özeti

İÇİNDEKİLER

Avrupa Şampiyonası C Grubu ilk karşılaşmasında Avusturya ile Kuzey Makedonya kozlarını paylaştı. Zorlu maçta Avusturya, 18. dakikada Stefan Lainer ile öne geçti. Kuzey Makedonya, 28. dakikada Goran Pandev ile skoru eşitledi.

Karşılıklı atakların olduğu eşitlği bozan isim Avusturya'da 78. dakikada sahneye çıkan Gregoritsch oldu.

Mücadelede 89. dakikada skoru belirleyen isim Arnautovic oldu. Yıldız oyuncu, kaleciden sıyrılarak şık bir gole imza attı.

Müsabakadan başka gol sesi çıkmadı ve zorlu randevuda kazanan taraf 3-1'lik sonuçla Avusturya oldu.

Makedonya, C Grubu'ndaki ikinci maçında 17 Haziran Perşembe günü saat 16.00'da Ukrayna ile karşı karşıya gelecek. Avusturya ise, aynı gün saat 22.00'de Hırvatistan ile mücadele edecek.

İLK 11'LER

Avusturya: Bachmann, Lainer, Dragovic, Hinteregger, Ulmer, Laimer, Schlager, Baumgartner, Alaba, Sabitzer, Kalajdzic.

Kuzey Makedonya: Dimitrievski, Nikolov, Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski, Bardi, Ademi, Eljif Elmas, Pandev, Trajkovski.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN