Çifte kupa çiftetelli

Teknik Direktör Kocaman, "Karabük'ü geçtik ve finaldeyiz. Türkiye Kupası bizim için çok önemli. Olağanüstü geçen bu sezonu taçlandırarak 2 kupayla tamamlamak istiyoruz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2012 Güncelleme 27 Nisan 2012, 01:12
Çifte kupa çiftetelli

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde dün gece Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kardemir Karabükspor'u 2-0 yenen Fenerbahçe finale yükseldi ve yarı finalde Eskişehirspor'u 3-0'la geçen Bursaspor'a rakip oldu.

BEKLEDİĞİMİZDEN KOLAY OLDU
Türkiye Kupası'nı en son 1982/83 sezonunda finalde Mersin İdman Yurdu'nu 2 maçta da yenerek kazanan Fenerbahçe, o tarihten bu yana oynadığı 7 final maçından da sahadan boynu bükük ayrıldı. Dün geceki karşılaşmanın ardından bir açıklama yapan Fenerbahçe teknik Direktörü Aykut Kocaman, Karabükspor karşısında beklediklerinden daha kolay bir galibiyet elde ettiklerini kupada da yollarına devam ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

KUPA İLE TAÇLANDIRACAĞIZ
Türkiye Kupası'nın kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Kocaman, "29 yıldır kupayı müzemize götüremedik. Birçok final maçı oynanmasına rağmen kupa eksik kalmış. Bu özleme artık son vermek istiyoruz" dedi.

ARTIK HER MAÇIMIZ FİNAL
Kocaman sözlerini şöyle tamamladı: "Artık her maç final. Karabük maçı da finaldi. Pazar günü oynayacağımız Beşiktaş maçı da final. Kalan maçları hep final havasında oynayacağız."