Kadıköy inledi Aykut istifa

Alex'ten sonra hırslanan Fener önemli galibiyetler aldı. Ancak, Bursa ve Limassol maçlarındaki kötü futbolu, Volkan'ın kurtarışları örtbas etti. Antalya yenilgisi 'Kral Çıplak' dedirtti... Taraftar en sonunda 'isyan' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2012 Güncelleme 30 Ekim 2012, 00:42
Kadıköy inledi Aykut istifa

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe 47 maç sonra Süper Lig'de Antalyaspor'a kaybetti... Bu mükemmel istatistik de böylece son bulmuş oldu.

POLYANNACILIK OYNANDI
Sarı-Lacivertliler, Alex'in gidişinden sonra Beşiktaş ve M'Gladbach galibiyetleriyle taraftarın tepkisini de dindirmiş oldu. Ancak geçen hafta Bursaspor önünde sergilenen futbol tekrar eski sorunlu zamanlara dönüldüğünün göstergesiydi. O maçta Fenerbahçe kalesinde önemli tehlikeler yaşamış, kaleci Volkan Demirel kurtarışlarıyla adeta 1 puanı tek başına kurtarmıştı. O maçtan sonra kötü futbol fazla eleştirilmemişti. Fenerbahçe, Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol ile deplasmanda oynadığı maçı 1-0 kazanmış ancak savunması ve orta sahasında yine sıkıntılar yaşamıştı. Kendisinden oldukça güçsüz rakibi karşısında kötü bir futbol oynamasına rağmen kazanan Fenerbahçe'de yine Polyannacılık oynanıyordu! Sorunlar, eksikler ve hatalar görülmüyordu.

ORTA OYUNU!
...Ve dünkü Antalyaspor maçı... Fenerbahçe'de orta saha diye birşey yoktu. Topu alan her Antalyalı futbolcu rahat bir şekilde orta alanı geçiyor ve karşılarına ne Cristian ne de Selçuk çıkıyordu. Orta sahası çöken Fenerbahçe'ye karşı Antalya istediği gibi topu çeviriyor ve istediği pozisyonlara da giriyordu. Savunmadaki Bekir ve Serdar'ın formsuzluğu da mağlubiyeti getiren etkenlerdendi. Milli formayı giyen ikili formsuz günündeydi.

KRASIC VE KUYT DURDU
Üstüne üstlük Fenerbahçe'nin yıldızları Krasic ve Kuyt sahada gezindi, durdu. İleride Sow tek başına çırpındı. Sarı-Lacivertli taraftarlar maç devam ederken ve karşılaşma sonrası da teknik direktör Aykut Kocaman'ı istifaya çağırdı. Büyük tepki vardı Aykut hocaya...

BAYRAMDA ŞOK YAŞADILAR
Fenerbahçe taraftarları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Antalyaspor yenilgisiyle büyük şok yaşadılar. Fener'in cezası da dünkü maçla sona ermiş oldu. Kadınlar ve çocuklar son maçlarında üzüldüler.

TWİTTER NOTLARI
@apaci_ronaldo Aykut Kocaman langırt oynarken 2 0 öne geçse orta sahadaki adamları tornavidayla söküp gerideki çubuğa takar.
@CavusOnur Digiturk bana, aziz yıldırımda aykuta yıllık taahüt yapmış ne ben digiturku kapattırabiliyorum nede aziz yıldırım aykutu gönderebiliyo.
@OkanGny5 koca fenerbahçeyi mahveden tek adam Aykut Kocaman bana göre yazık yanii yazık
@gegabernal Yenilen son gol Aykut Kocaman'in ayibidir Salih Ucan'in degil.Hocaligini konusturup kulubeden geride kalmasi gereken adamlari uyarmaliydi
@DidarKirici aykut kocaman istifa,cidden istifa
@dursun_cavus İyi yanından bakmak gerek. Aykut'un son maçı inşallah… #GitAykut