Kocaman iflas!

Diarra'nın ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yenik duruma düşen F.Bahçe Sow'la umutlandı. Ancak Deniz Kanarya'nın ipini çekti. Haftalardır kötü oynayan ama yenilmeyen Volkan’ın kurtarışlarıyla ayakta kalan F.Bahçe’nin kalesi en sonunda düştü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2012 Güncelleme 30 Ekim 2012, 02:23
Kocaman iflas!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe darmadağın... Ligde kendi sahasında 47 maçtır yenilmeyen Sarı-Lacivertli takım Antalyaspor karşısında 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Rakibi önünde defansta büyük hatalar yapan Fenerbahçe böylece ağır darbe aldı.

DIARRA FIRTINASI ESTİ
4.dakikada Tita'nın ceza sahasına yaptığı ortada top Hasan Ali'ye çarpınca Antalyaspor önemli bir pozisyonu kaçırdı. 11'de Hasan Ali'nin Sow'a yaptığı ortada Hakan topu aldı. 12'de Baroni'nin ortasında Sow topa dokundu ancak top auta gitti. 20'de Cristian'ın pasında Caner'in yaptığı vuruş farklı şekilde dışarı gitti. 22'de Aissati çalımlarla ceza sahasına girdi. Uzak direğe yaptığı vuruşta Volkan topu aldı. 30'da Sow'un şutu Hakan'da kaldı. 37'de Diarra hızla ceza sahasına girdi. Vuruşunda top Volkan'da kaldı. 40'da Krasic'in son çizgiden yaptığı ortada top dışarı gitti. 41'de sol taraftan topla buluşan Diarra ceza sahası çaprazına gelip sert vurdu. Antalyaspor bu golle rakibi önünde 1-0 öne geçti. 45'te Kadıköy'e bir bomba daha düştü. Tita'nın pasında Diarra topu ağlara bir kez daha gönderdi. Bu golle Antalyaspor devreyi 2-0 önde tamamladı.

ŞOK OLDULAR
47'de Kuyt'un ortasında Caner'in yaptığı kafa vuruşunda top dışarı gitti. 50'de ceza sahasının çaprazında topla buluşan Sow bu golle farkı bire indirdi. 1-2. 75'te Isaac topu penaltı noktasındaki Aissati'ye verdi. Onun yaptığı vuruşta top Volkan'da kaldı. 80'de Ömer'in pasında Deniz topu ağlara göndererek Antalyaspor'u 3-1 öne geçirdi. Böylece F.Bahçe 47 maç sonra evinde mağlup oldu.

ŞAŞKINLIK YAŞADILAR
Fenerbahçe mutlak galibiyet için çıktığı Antalyaspor karşısında bir varlık gösteremedi. Sarı-Lacivertli futbolcular yenen gollerden sonra büyük bir şaşkınlık yaşadı.

EN SON BURSA YENMİŞTİ

fenerbahçe Kadıköy'de son zamanlarda oynadığı maçlarda rakiplerine büyük bir üstünlük kurmuştu. 47 maçtır rakiplerine Saracoğlu'nda yenilmeyen Sarı-Lacivertli takım bu statta en son yenilgisini 22 Şubat 2010 tarihinde Bursaspor karşısında ligde 3-2'lik mağlubiyetle almıştı.