Rıdvan'dan F.Bahçe yorumu

Yorumlarıyla medyayı sallayan Rıdvan Dilmen Fenerbahçe - MP Antalyaspor karşılaşmasını yorumladı.

Giriş Tarihi 30 Ekim 2012, 00:00 Güncelleme 30 Ekim 2012, 09:45
Rıdvan’dan F.Bahçe yorumu

İÇİNDEKİLER

Açıkçası maçtan önce Antalyaspor'u çok merak ediyordum, "8 haftada nasıl 15 puan aldı" diye. Ayrıca kırmızı-beyazlılar ligin berabere kalmayan tek takımıydı. Dün cevabımı aldım.

Kadıköy deplasmanına tamamen 3 puana şartlanarak gelmişlerdi. Yürekli olan ve ofansif oynayan bir kadro ile sahadaydı. Bu maçta puan kaybetseler gerçekten çok yazık olurdu. Tebrikler Mehmet Özdilek'e ve tabi ki onun oyuncularına.

Aykut Kocamın'ın takımında omurgayı oluşturan 4 oyuncu sakatlıkları nedeniyle kadroda yoktu. İki stoper ve iki ön libero. Buradaki uyumsuzluk hissedildi. Ama tabii ki yenilgi için tek gerekçe bu değil.
Fenerbahçe maçın başında kontrollü oynamak istedi Antalyaspor'a saygısından dolayı ama kendisi için de pozisyon üretemedi.

Devrenin son 5 dakikasında üst üste iki Antalya atağı risk almasını gerektirdi. Bu risk de böyle bir sonuç ortaya çıkardı. Fenerbahçe 2-1'den sonraki 15 dakikalık baskıda ikinci golü bulsaydı oyuna ortak olma şansı vardı ama her dönen top Antalyaspor adına bir pozisyon başlangıcı oldu. Bunlardan birini değerlendirebildiler ve Kadıköy'de haklı bir galibiyet elde ettiler.

Fenerbahçe'de Selçuk, savunma anlayışında takımın en iyisiydi. Ama Sow geldiği günden beri en etkili oyunlarından birini oynamasına rağmen yetmedi. 90 dakika boyunca doğru düdükler çalan hakem Mete Kalkavan'ı ise çok beğendim.