Ocak'ta dev dalga

Fenerbahçe'de Sezer, Semih, Orhan Şam ile birlikte Baroni ile yolların Ocak ayında ayrılabileceği belirtiliyor. Forvet ve orta sahaya ise takviye gelecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2012 Güncelleme 31 Ekim 2012, 00:00
Ocak’ta dev dalga

İÇİNDEKİLER

Pazartesi gecesi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Medical Park Antalyaspor karşısında alınan 3-1'lik yenilgi Sarı-Lacivertli camiada kısa süren bayram havasını erken bitirdi!

HEM YENİLGİ HEM DE KÖTÜ FUTBOL
Antalyaspor karşısında alınan yenilgi yanında ortaya konan kötü futbol hem taraftarı hem de Fener yönetimini çileden çıkardı. Fenerbahçe Yönetimi, teknik direktör Aykut Kocaman'a olan desteğini şimdilik devam ettirse de bir türlü beklenene veremeyen, kendisini hazır tutumayan futbolcular ilgili olarak Ocak ayında ciddi bir tasarrufa gidebileceği ifade ediliyor. Bu futbolcular arasında Sezer Öztürk, Semih Şentürk, Orhan Şam ve Henri Bienvenue ile birlikte 2015'e kadar sözleşmesi bulunan Cristian Baroni'nin de bulunduğu gelen haberler arasında. Fener yönetimi bu futbolculardan birkaçı ile Ocak'ta yollarını ayırabilir.

BARONİ NEDEN LİSTEDE!
Son haftalarda Antalya maçı hariç başarılı futbol sergilemesine rağmen bu isimlerin arasında Cristian Baroni'nin de bulunduğunun belirtilmesi akılları biraz karıştırsa da, Brezilyalı futbolcunun Alex meselesinde gösterdiği duygusal reaksiyondan dolayı zaman zaman kapasitesinin altında kaldığı ve yeteri kadar mücadele etmediği iddia ediliyor.

ASIL DEĞERLENDİRME OCAK AYINDA
Fenerbahçe yönetiminin, Ocak ayındaki ara transfer dönemine kadar bu futbolcuların ve takımdaki diğer futbolcuların performanslarını tekrar gözden geçirerek son kararını vereceği de belirtiliyor.

TAKIMA TAKVİYE GELİYOR...
Bu arada yönetimin forvet ve orta saha mevkileri için de Aykut Kocaman'ın bilgisi dahilinde futbolcu aradığı da gelen haberler arasında. Gerekirse savunma için de oyuncu arayışına girilecek. Ancak savunmaya transfer için şu anda bir karar olmadığı da gelen haberler arasında.

SAKATLIKLAR ÇOK KÖTÜ ETKİLEDİ
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Alex sonrası sistemi deneyememek ve oturtamamaktan yakındığı belirtiliyor. Orta sahada istediği üçlüyü yakalayan Kocaman sakatlıklar nedeniyle Mehmet Topal ve Meireles'i kullanamadı.

1- SEMİH ŞENTÜRK
Nöbetçİ golcü Semih Şentürk'ün eski performansından eser kalmadı. Bir zamanlar Fener'in kurtarıcısı olan Semih'in eski motivasyonunu yitirmesi en büyük sorun.

2- HENRI BIENVENU
Geçen sezon Niang'in yerine alınan Bienvenue, F.Bahçe'nin müzmin yedeği oldu. Maç eksikliği ile beraber oynadığı dakikalarda da bekleneni veremedi.

3- SEZER ÖZTÜRK
Geçen sezon Eskişehir'den büyük umutlarla transfer edildi ama sakatlık, formsuzluk derken unutuldu gitti. Sezer artık maç kadrosunda bile zor yer buluyor.