Galatasaray'ın son gözdesi

Fatih Terim'in yönetime, Fenerbahçe’nin de gündemine giren Kolombiyalı stoper için “mutlaka alınmalı” raporunu verdi.

Giriş Tarihi 26 Nisan 2012, 00:00 Güncelleme 26 Nisan 2012, 11:20
Galatasaray’ın son gözdesi

İÇİNDEKİLER

Fatih Terim'in sarı-kırmızılı yönetimden, Fenerbahçe'nin de gündemine giren Kolombiyalı stoper için "mutlaka alınmalı" raporunu verdi.

Şampiyonluk için ezeli rakibi F.Bahçe ile kıyasıya bir yarışın içine giren G.Saray, diğer taraftan önümüzdeki sezonun çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. Yeni sezonda üç kulvarda mücadele edecek güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvayan Teknik Direktör Fatih Terim'in, transferini istediği oyuncular da yavaş yavaş sızmaya başladı.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; savunmaya monte ettiği genç Semih Kaya'nın ardından Servet Çetin ve Gökhan Zan'ı birçok maçta kulübeye bile almayan tecrübeli teknik adamın, bu mevki için arayışta olduğu ve tıpkı geçtiğimiz sezon Ujfalusi'de olduğu gibi gözünü yine Atletico Madrid'in stoperine diktiği öğrenildi.

33 YAŞINDA AMA HIZLI

Geçtiğimiz günlerde adı F.Bahçe ile de anılan 33 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu Luis Perea için yönetime istekte bulunan Terim'in, önümüzdeki ay bonservisini eline alacak olan Kolombiyalı futbolcu için verdiği raporda "Mutlaka alınmalı" notunu düştüğü bildirildi. 33 yaşına rağmen oldukça hızlı bir savunmacı olan Perea'nın tecrübesinden de faydalanmak isteyen Terim'in, 35 yaşına gelen Ujfalusi'yi ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde tecrübesi az olan Semih'i bazı maçlarda dinlendirmek için böyle bir istekte bulunduğu ifade edildi. 8 sezondur Atletico Madrid forması giyen Perea için görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.

PEREA KİMDİR?


Atletico Madrid formasını 8 yıldır giyen 33 yaşındaki, 1.80 boyundaki Luis Perea, sağ bek olmasına rağmen gerektiğinde stoper olarak da oynayabiliyor. Profesyonel kariyerine Kolombiya takımı İndependiente Medellin'de başlayan defans oyuncusu, daha sonra Arjantin devi Boca Juniors'a, ardından Atletico Madrid'e transfer oldu. Perea, 2004 sezonundan beri Atletico formasıyla 224 maça çıkarken, Kolombiya Milli Takımı formasını 62 defa sırtına geçirdi.