Baros benim için bitmiştir!

Elmander'in şok sakatığı sonrası Galatasaray'da bazı yöneticiler Fatih Terim'le görüşerek, "Baros'u yeniden kadroya alalım" önerisinde bulundu Fakat tecrübeli teknik adam, "Baros benim için bitmiştir" yanıtını verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2012 Güncelleme 26 Ekim 2012, 03:19
Baros benim için bitmiştir!

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi'nde Cluj ile TT Arena'da 1-1 berabere kalan ve Johan Elmander'i sakatlığa kurban veren Galatasaray yaralarını sarmaya çalışıyor. Sarı-Kırmızılılar'da İsveçli yıldızın 1 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanmasının ardından sezon başından bu yana kadroya giremeyen Milan Baros'un yeniden takıma döneceğ iddiaları gündeme gelmişti.

BAROS'U TAKIMDA DÜŞÜNMÜYORUM
Fakat teknik direktör Fatih Terim'in Baros'la ilgili spekülasyonlara anında son noktayı koyduğu öğrenildi. Önceki gün bazı yöneticilerin tecrübeli hocayla görüştüğü ve Çek yıldızı yeniden kadroya alması konusunda öneride bulunduğu belirlendi. Ancak Terim'in bu öneriyi hiç düşünmeden reddettiği ve "Ben sezon başında Baros'la ilgili kararımı verdim. Onu takımda düşünmediğimi söyledim. Fakat birçok teklif almasına rağmen daha fazla kazanmak için gitmemeyi seçti. Benim için bu saatten sonra Baros'u oynatmak gibi bir şey söz konusu olamaz. O benim için bitmiştir" dediği öğrenildi. Böylece Baros defteri daha açılmadan birkez daha kapanmış oldu.

AVRUPA İÇİN SOL BEK ALINACAK
Öte yandan Fatih Terim'in yöneticilerle yaptığı görüşmede sol bek transferinin de gündeme geldiği belirlendi. İmparator'un eğer Avrupa'da yola devam edilmesi durumunda devre arasında mutlaka bir sol bek alınmasını istediği öğrenildi. Eğer Avrupa defteri kapanırsa Hakan Balta, Çağlar ve Riera ile yola devam edilecek.

ELMANDER ŞOKU
İsveç basınına göre Elmander bazı gazetecilere SMS gönderdi. Tecrübeli yıldız, "Durumum kötü. Galiba 2 ay oynamayacağım" dedi.