Cimbom'da Saray entrikası

TAKVİM, Aşkın'ın iddialarını araştırdı... Adının açıklanmasını istemeyen bir yönetici, "Hatta Adnan Öztürk'ün seçim ofisi kurduğunu duyduk. Başkan Mart'ta ya seçime girip yönetimi yenileyecek ya da bırakıp gidecek" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2012 Güncelleme 31 Ekim 2012, 03:12
Cimbom’da Saray entrikası

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da bir yönetim krizi daha patlak verdi... Galatasaray'ın eski yöneticisi Taner Aşkın'ın önceki gün bir tv programında ortaya attığı iddilar Sarı-Kırmızılı camiada yeni bir polemik konusu yarattı.

AYSAL'IN YERİNE ÖZTÜRK İDDİASI!
Aşkın, G.Saray camiasının duayenlerinden İnan Kıraç'ın Ünal Aysal'ın bir dönem daha başkan kalmasını istemediğini iddia etti ve Aysal'ın yerine İnan Kıraç'ın Adnan Öztürk'ü hazırladığını ifade etti. Başkan Ünal Aysal'ın görevi bırakması halinde gidelecek olağanüstü kongrede mevcut yönetimde yer alan Ali Dürüst ve Adnan Öztürk'ün başkan adayı olacağını öne süren Taner Aşkın'ın bu açıklamaları Sarı-Kırmızılı camiada büyük ses getirdi.

BUNLAR SPEKÜLASYONDAN İBARET
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, söylenenlerin spekülasyondan ibaret olduğunun altını çizdi. Aysal, "Benim İnan Kıraç Bey ile hiçbir sorunum yok. Dostluğum da en üst seviyededir. Adnan Öztürk'ün başkanlığa soyunduğu konusunu bana değil kendisine sorun. Taner Aşkın Bey'in söyledikleri onu bağlar; ben üzerinde durmam. Şu anda ligde lideriz; basketbolda ve voleybolda iyi sonuçlar aldık. İyiye gittiğimiz zaman bu tip olaylar hep yaşanacaktır. Yapılacak bir şey yok. Sermaye artışı üzerine de birçok spekülasyon yapıldı, ortaya iddialar atıldı ama hepsinin boş olduğunu herkes anladı."

ÖZTÜRK: GİZLİ KAPAKLI İŞ YAPMAM
Adnan Öztürk de Aşkın'ın iddialarını ciddiye almadığını belirterek, "Adnan Polat ile ben başkanlık seçimlerinde karşı karşıya geldiğimiz zaman onların İnan Kıraç'ın evinin önünde ayrılmadığını herkes iyi bilir. Ben gizli kapaklı iş yapmam. Daha önce başkan adayı oldum, gene olabilirim" dedi.

FLORYA'DA İYİ Kİ TERİM VAR!
İsmini vermek istemeyen bir yönetici Galatasaray yönetimindeki bu iddiaları Takvim'e değerlendirdi. Aysal'ın başkanlığa çok uzak bir isim olduğunu belirten yönetici, "Başkan iyi ama bu tür işlere uzak. Bunun için Adnan Öztürk kulübü ve stadı tamamen eline geçirdi. Kurumsallaşma adı altında kadrolaşma var. Florya'da iyi ki Terim var. Eğer o da olmasa herşey çorba olur. Bu da takıma yansır. Florya'yı ayakta tutuyor" dedi.

ÖZTÜRK'ÜN GÖZÜ BAŞKANLIKTA MI?
Adnan Öztürk'ün başkanlık için çalışmalara başladığı iddia ediliyor.

AYSAL: BUNLAR SPEKÜLASYON!
Aysal iddiaların doğru olmadığını G.Saray'ı karıştırmak için yapıldığını söyledi.

1- AYSAL BAŞKANLIĞA ÇOK UZAK BİR İSİM
Başkan iyi bir Galatasaraylı ama bu tür işlere çok uzak. Bu nedenle çok büyük hatalar yapıyor. Uyarıyoruz ama nafile...

2- ÖZTÜRK BU NEDENLE HER YERİ ELE GEÇİRDİ
Adnan Öztürk, başkanın konuya uzak olması nedeniyle kulübü adeta ele geçirdi. Stat tamamen Öztürk'ün eline geçti...

3- KURUMSAL' DİYE KADROLAŞMA VAR
Kurumsallaşma adı altında kadrolaşma yapılıyor... Arıboğan'a 5 yıllık sözleşme yapıldı.. Aldığı maaş ise dudak uçuklatır.

4- FATİH TERİM OLMASA "FLORYA ÇÖKER"
Florya'yı Fatih Terim ayakta tutuyor. Eğer o olmasa herşey çorba gibi olur. Hoca çok güçlü biri.