Hepimiz öyle ya da böyle restoranlarda yemek yiyoruz. Ancak yemeklerin ya da içeceklerin temiz olduğunu kesin olarak bilemiyoruz. Hem sağlık hem de lezzet açısından restoranlarda uzak durulması gereken bazı yemekler var. Restoran çalışanları o yiyecekleri itiraf etti. Kendilerinin de o yiyecekleri tüketmekten kaçındığını söyleyen çalışanlarının ve aşçılar, bakın restoranda uzak durulması gereken yiyecekleri nasıl sıraladı...
Hepimiz öyle ya da böyle restoranlarda yemek yiyoruz. Ancak yemeklerin ya da içeceklerin temiz olduğunu kesin olarak bilemiyoruz. Hem sağlık hem de lezzet açısından restoranlarda uzak durulması gereken bazı yemekler var. Restoran çalışanları o yiyecekleri itiraf etti. Kendilerinin de o yiyecekleri tüketmekten kaçındığını söyleyen çalışanlarının ve aşçılar, bakın restoranda uzak durulması gereken yiyecekleri nasıl sıraladı...
GÖBEK MARUL
Marullar çoğunlukla iyi yıkanmıyor ve mikroplar yeşilliklerin kat yerlerinde ve köşelerinde saklanıyor. İyi yıkanmış oldukları zaman da çok yumuşamış ve kıvamlarını kaybetmiş oluyorlar. Hele bir de mayonezli bir salata sosu üzerine eklendiğinde sonuç felaket.
ÇOK SATANLAR
Her restoranın menüsünde çok satan ürünler vardır ve bu ürünlerin çok fazla tüketildiği için taze taze yapılacağını düşünürüz. Halbuki çok satanlar genellikle önceden hazırlanır ve ambalajlara sarılarak bekletilir. Bunun yerine menüden daha az popüler maddeleri seçin. Bunlar muhtemelen siparişiniz üzerine hazırlanacaklardır.