Adalet yerini buldu

'Tecavüzü yarım kaldığı' için serbest bırakılan sapık, tutuklandı. Tecavüzcünün cinsel sorunları (!) olduğu ortaya çıktı 'Tecavüzü yarım kaldığı' için serbest bırakılan sapık, tutuklandı. Tecavüzcünün cinsel sorunları (!) olduğu ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2009 Güncelleme 22 Mayıs 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

İstanbul Ataköy 5. Kısım'da 3 gün önce kendisine polis süsü vererek 18 yaşındaki G.K.'ye tecavüz etmeye kalkışan nakliyeci Kemal A. (49) olaydan kısa süre sonra yakalanmış ancak daha sonra savcı tarafından serbest bırakılmıştı.

TEKRAR GÖZALTINA ALINDI

Kemal A. önceki akşam Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Bakırköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından tekrar gözaltına alındı. Geceyi nezarethanede geçiren Kemal A., dün sabah 10.00 sıralarında Bakırköy Adliyesi'ne çıkarıldı. Burada adli tıp doktorları tarafından sağlık kontrolünden geçirilen Kemal A. daha sonra savcılık tarafından tekrar sorgulandı. Savcılık tekrar ifadesini aldığı Kemal A.'yı öğlen saatlerinde tutuklanması talebi ile mahkemeye sevketti. Kemal A. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.

CİNSEL SORUNU KURTULUŞU OLDU
Öte yandan tutuklanan Kemal A.'nın cinsel sorunu olduğu öğrenildi. Kolundan tutarak ağaçlık alana götürdüğü genç kıza tecavüze yeltenen Kemal A.'nın erken boşalması 18 yaşındaki G.K.'yı tecavüzden kurtarmış.