Sevgililere vahşi infaz

Piknik yapan vatandaşların gölette bulduğu yakılmış kadın cesedinden sonra aynı yerde başı kesilmiş erkek cesedi bulundu. Vahşi şekilde öldürülen 2 gencin sevgili oldukları ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Temmuz 2009 Güncelleme 19 Temmuz 2009, 01:47

İÇİNDEKİLER

Kırklareli Lüleburgaz'da gölet çevresindeki ağaçlık alanda piknik yapanlar, yüzü cam folyo ile örtülmüş kadın cesedi görünce jandarmaya haber verdi. Ekipler 18-20 yaşlarındaki kadının 5- 7 gün önce öldürüldüğünü belirledi. Yüzü yakılan cesedin üzerinden kimlik çıkmadı. Jandarma, bölgede delil bulmak amacıyla yaptığı araştırma sırasında kadın cesedinin 100 metre uzağında bir erkek cesedi gördü. Köylülerin de olay yerine gitmesinden sonra kafası kesilmiş olarak bulunan erkek cesedinin Tatar Köyü'nde oturan Ümit Bozkurt'a (24) ait olduğu belirlendi.

Cep telefonları inceleniyor

Başı kesilerek öldürülen Ümit Bozkurt ile yakılan 20 yaşındaki Özlem Işık'ın sevgili olduğu ve ailelerinin bir haftadan bu yana kendilerinden haber alamadığı belirlendi. İki sevgilinin cep telefonu kayıtlarını ve son konuştukları ya da mesaj çektikleri kişileri tespite çalışan jandarmanın, cinayetleri çözmek için önemli delillere ulaştığı bildirildi.