Küçük oğul hapiste

2 yıl önce aniden ortadan kaybolan emlak zengini çiftten haber yok. Çiftin çocukları birbirini suçlarken evin küçük oğlu, anne ve babasını kaçırdığı iddiasıyla tutuklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2009 Güncelleme 28 Temmuz 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Bursa'da 2 yıl önce ortadan kaybolan Öner çiftiyle ilgili esrar perdesi yavaş yavaş aralanıyor. 4 milyon TL'lik bir servetleri olduğu iddia edilen 73 yaşındaki Emine Öner ve 82 yaşındaki eşi Ahmet Refik Öner, 2007'de kayıplara karışmıştı. Komşuları, emlak işiyle uğraşan 3 çocuk sahibi çiften haber alamamaları üzerine durumu polise bildirirken, savcı yaptığı incelemede bir sonuca ulaşamamıştı.

FOSEPTİK ÇUKURU BİLE ARANDI

Olayın ardından, çiftin kızı Zeliha B. ile oğulları Kamil Öner, anne ve babalarını İstanbul'da oturan en küçük kardeşleri Kenan Öner'in kaçırdığını öne sürmüştü. Kenan Öner ise anne ve babasını bulana 200 bin TL ödül vereceğini açıklamıştı. Yaşlı çiftin oturdukları evin foseptik çukurlarında bile arama yapan savcılık, ifadeler doğrultusunda anne ve babasını kaçırdığı şüphesiyle evin en küçük oğlu Kenan Öner hakkında tutuklama kararı çıkardı. Aylarca ikamet ettiği İstanbul'un değişik bölgelerinde aranan 48 yaşındaki Kenan Öner, Gaziosmanpaşa'da polisler tarafından yakalandı. Tutuklanan adam, Metris Cezaevi'ne gönderildi.