Yasak aşk bardağı taşırdı

Eşini vurduktan sonra intihar eden CHP’li başkanla ilgili ilginç iddialar ortaya atıldı. Başkanın kadınlara düşkün olduğu ve sekreteriyle aşk yaşadığı söylendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2009 Güncelleme 10 Mayıs 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

CHP Kütahya İl Başkanı Sabahattin Uçar'ın (54) eşini öldürdükten sonra intihar etmesi sevenlerini şoke etti. Uçar'ın sakin kişiliğinin yanı sıra kadınlara olan düşkünlüğü nedeniyle sık sık yurt dışına çıktığı iddia edildi.

'ARALARI KÖTÜYDÜ'

Yakın arkadaşlarına "Tayland'ı görmeden ölmeyin" dediği öğrenilen Uçar'ın bu zafiyeti nedeniyle eşiyle de sık sık tartıştığı öne sürüldü. Yakınları, 15 yıldır bir dargın bir barışık yürüyen evliliği son yıllarda iyice bozulduğunu söyledi. İddialara göre, Sabahattin Uçar evlerinin alt katında eşi Hediye Uçar ise üst katta yaşıyordu. Birbirleriyle konuşmayan Uçar çiftinin, aralarında geçen son tartışma ölümle sonuçlandı. İddiaya göre Sabahattin Uçar'ın partideki sekretere aşk yaşadığı söylentileri bardağı taşıran son damla oldu.

KOMŞULAR DUYDU

Bu söylenti üzerine evliliğini sonlandırmaya karar veren Hediye Uçar, bir haftalığına gittiği İzmir'deki ailesinin yanından eşyalarını toplamak üzere eve döndü. Evde alkol alan eşi Sabahattin Uçar ile tartışmaya başladı. Eşini önce döven Uçar, daha sonra silahıyla onu vurdu. Bir süre evin bahçesinde dolaştıktan sonra elindeki silahı başına dayayan Uçar, tetiği çekti. Olay, silah seslerini duyan komşuların polise haber vermesiyle meydana çıktı.