Anne vahşeti

22 yaşındaki kadın cinnet getirdi. Önce 3 aylık oğlunu boğdu, sonra 4 yaşındaki kızını bıçakladı. Çığlıkları duyan baba kızını kurtardı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2009 Güncelleme 12 Mayıs 2009, 00:28

İÇİNDEKİLER

Anneler Günü'nden bir gün sonra yaşanan cinnet insanın kanını donduracak nitelikte. Korkunç olay İzmir'de gerçekleşti. Arslan Kaya, 4 yaşındaki kızının çığlığını duyunca hemen sesin geldiği kömürlüğe gitti. Kömürlükte kızını eşi Sündüz Kaya'nın yanında gördü. Ancak küçük çocuğun her yeri kan içindeydi. Baba Kaya kızını cani annenin elinden kurtarır kurtarmaz soluğu evin üst katında uyuyan 3 aylık oğlu Mete'nin yanında aldı. Baba gördüğü manzara karşısında dehşete kapıldı. Çünkü minik Mete annesi tarafından boğularak öldürülmüştü. Polisi arayan acılı adam bu sırada karısının kaçtığını fark etti. Olay yerine giden ekipler, bebeğin cesedinin yanında anne tarafından yazıldığını belirledikleri bir notla karşılaştı. "Ben delirdim, ben öldürdüm. Kimse sorumlu değil'' yazılı notun hemen ardından polis, Sündüz Kaya'yı aramaya başlatı. Kısa süre sonra ise zanlı Kaya, sokakta dolaşırken yakalandı.

5 yıldır fark etmemiş
Mahkemeye sevk edilen genç kadın, tutuklandı. Vücudunda bıçak çizikleri bulunan 4 yaşındaki Sümeyra, hastanede ayakta tedavi edildi. Olayın şokunu üzerinden atamayan inşaat işçisi Arslan Kaya, 5 yıldır evli olduklarını, karısının psikolojik rahatsızlığı olduğunu fark etmediğini söyledi.