Doktora domuz bağıyla gasp...

Özel bir hastanenin ortağı olan doktor, eski çalışanı ve arkadaşı tarafından kaçırılıp gasp edildi. İki kafadarın domuz bağıyla bağladıkları doktor kurtulmayı başardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2009 Güncelleme 14 Mayıs 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Tekirdağ Çerkezköy'de Üroloji Uzmanı Dr. İlkay Kırkaç, önceki akşam ortağı olduğu hastaneden çıktı. Arabasına doğru yürüyen doktorun başına silah dayayan kar maskeli iki kişi, kendi arabasına bindirip kaçırdı. Ağzını bağlayıp başına poşet geçirdikleri doktoru ormanlık alana götüren gaspçılar ayrıca domuz bağı ile bağladı. Kırkaç'ın cebindeki 400 TL ve 300 euro ile kredi kartlarını alan gaspçılar, kredi kartlarının şifrelerini de öğrendi. 2 gaspçı, doktoru bağlı şekilde ormanda bırakıp kaçtı.

ÇİFTLİK EVİNE SIĞINDI

Doktor Kırkaç, iki saatlik bir uğraşın ardından ayaklarındaki bağlardan kurtulmayı başardı. Başındaki poşeti de çıkaran doktor ellerindeki bağı çözemedi. Saat 03.30 sıralarında bir çiftlik evine sığınan doktor yardım isteyerek polisi aradı ve olayı anlattı.

ZANLILAR YAKALANDI
Polisler doktorun otomobilini Çerkezköy'de buldu. Eşgale uyan bir kişiyi otomobille takibe başlayan ekipler Mustafa Üstek'i yakaladı. Üstek, olayı Ömer Baykara ile gerçekleştirdiklerini itiraf etti. Ömer Baykara evinde uyurken yakalandı. Mustafa Üstek'in, kaçırılan doktorun hastanesinde ambulans şoförlüğü yaparken işten çıkarıldığı öğrenildi. Gaspçıların kredi kartlarından 3 bin 200 TL çektikleri tespit edildi.