Azrail'in çocuk mesaisi

Emre 5, Beyzanur 2, Orhan 10, Şahin 1 yaşındaydı. Dünyaya gülen gözleriyle bakıyorlardı... Ancak anne ve babalarının "ihmali ve dalgınlığı" yüzünden hepsi hayatlarını kaybetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2009 Güncelleme 19 Mayıs 2009, 00:11

İÇİNDEKİLER

Boğularak can verdi
Dün Türkiye'nin birçok ilinde Azrail çocuklar için mesaideydi. Anne-babaların "dalgınlığı ve ihmali" birçok ailenin ocağını söndürdü. Bursa'da Enver ve Bahriye Uysal, 5 yaşındaki çocukları Emre ve amcaları Erol'la birlikte pikniğe gitti. Amca Erol Uysal, mangalla uğraşırken yanındaki minik Emre de dere kenarında kumlarla oynuyordu. Ancak amca bir süre sonra yeğeninin olmadığı fark etti. Emre'nin kumlarla oynadığı yerde sadece terlikleri vardı. Cesedi ise dere kenarındaki çalılıklarda bulundu.

Mucize çocuk
Mersin'in Tarsus ilçesi ise bir mucizeye sahne oldu. 6 gün önce evlerinin önünde arkadaşlarıyla oynayan 5 yaşındaki Necla S. ortadan kayboldu. Hayatından ümit kesilmeye başlanan küçük kız, evlerinden yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki bir kuyuda sağ olarak bulundu. Doktorlar, Necla'nın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. "Yaşaması bir mucize" olan Necla, psikolojik tedavi görecek.

Kamyonun altında kaldı
Trafik canavarı bu kez de Bursa'da küçük bir çocuğun ölümüne neden oldu. İnşaat işçisi Mehmet Emin Çapkan ve Hüsna Çapkan'ın 2 yaşındaki kızları Beyzanur, evinin önünde oynarken aniden yola fırladı. Çapkan Ailesi'nin evinin önünde oturan komşuları Necibe Işık (24), bir kamyonetin küçük Beyzanur'a doğru hızla geldiğini fark ederek arkasından koştu. Bu sırada Nejat Y.'nin kullandığı kamyonet, küçük Beyzanur ve Işık'a çarparak kaçtı. Beyzanur, olay yerinde hayatını kaybetti. Çocuğu kurtarmak isteyen Işık ise yaralandı.

Jet-ski tutkusu canından etti
Antalya'nın Manavgat ilçesinde; 25 yaşındaki Tolga Şahin, kız arkadaşıyla birlikte jetski ile gezerken denizde yüzen Ahmet Hakan Şengüler adlı kişiye çarpmamak için direksiyonu kırınca kafasını jetskiye çarptı. Suya düşen genç, boğularak yaşamını yitirdi. Şahin'in arkasında oturan genç kız ise karaya çıktıktan sonra ortadan kayboldu.

Psikolog intihar etti...
Kars'ta bir süre önce Sarıkamış Devlet Hastanesi'nde psikolog olarak göreve başlayan Adil Aşkın (31), kaldığı öğretmen evindeki odasında iple intihar etti. Aşkın'ın daha önce yaşadığı psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü ve rapor aldığı öğrenildi.

Silahla şaka ölüm getirdi
Kilis'te ağabeyi ile kovboyculuk oynayan 9 yaşındaki S.N., dedesinden kalma av tüfeğini çekerek 11 yaşındaki ağabeyi A.N.'ye bir el ateş etti. Bu sırada tüfekten çıkan tek mermi A.N.'nin alnına isabet etti. Talihsiz çocuk, olay yerinde yaşamını kaybetti.