Öbür dünyaya gitti geldi

Emekli adam kalp krizi geçirince hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, kalbi duran adamın ailesine 'başsağlığı' diledi. İmam çağrıldı, mezar kazıldı. 'Öldü' denilen adam dirildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2009 Güncelleme 21 Mayıs 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Batman'da ikamet eden 4 çocuk babası TPAO emeklisi Hasan Altun (53), evde aniden rahatsızlandı. Eşinin kalp krizi geçirdiğini tahmin eden Pervin Altun, hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan ilk müdahaleden sonra Altun'un kalbe giden ana damarlarından birinin kapalı olduğu tespit edildi. Anjiyoya alındıktan kısa bir süre sonra kalbi duran ve tüm hayati fonksiyonlarını kaybeden Altun'un, hastaneye akın eden yakınlarına vefat ettiği haberi verildi. Mezarı kazılan Altun'un defin işlemleri için imam bile çağrıldı. Fakat tam bu sırada Hasan Altun yeniden gözlerini açtı.

ÜZERİNE KAPANDI
Pervin Altun, "Vefat haberiyle ağlamaya başladık. Eşimi son kez görmek için içeri girdim. Üzerine kapandım ve kulağına birçok şey fısıldayıp ağladım. Eşimin vücudu hala sıcaktı. O an bir nefes alma olayı oldu. Doktorlar beni çıkartıp elektro şok uyguladı. Allah onu tekrar bize bağışladı" dedi.