Pastanede kanlı infaz

Pastanede boşanma davasını konuşmak için bir araya geldiği karısını tabancayla öldürdü. Karısının halasını da ağır yaraladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2009 Güncelleme 21 Mayıs 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Bir kadının boşanma talebi yine kanla noktalandı. Adapazarı Tren Garı Meydanı'nda bir pastanede Abuzer Tekinalp (33), boşanma davası açan karısı Berna Tekinalp'le (26) konuşmak için buluştu. Pastane önündeki açık alanda oturan taraflar bir süre sonra tartışmaya başladı. Abuzer Tekinalp, çıkan tartışmada karısı Berna Tekinalp'e tabancayla ateş ederek öldürdü. Karısının yanında bulunan halası Semra Ünver'in (51) de kafasına ateş eden cani koca silahıyla kaçmaya başladı. Silah sesini duyan polisler, olay yerine doğru koşarken zanlıyla karşılaştı. Zanlı hemen gözaltına alındı.

'NAMUS MESELESİ' DEDİ
Hala Semra Ünver ise 112 Hızır Acil ambulansıyla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu kritik olan Ünver, ameliyata alındı. Olayın ardından polis tarafından tabancasıyla birlikte gözaltına alınan Tekinalp karakola götürüldü. Zanlı ilk ifadesinde "Ben öldürdüm, cinayeti namus davası için işledim'' diyerek kendisini savundu.