Cinayet ertesi intihar!

Çılgın adam ayrılmak üzere olduğu eşinin kardeşini kafasını keserek öldürdü Polis, MOBESE kayıtlarından cinayeti aydınlattı. Enişte kendisini iple astı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2009 Güncelleme 23 Mayıs 2009, 01:37

İÇİNDEKİLER

Cinayet masası dedektifleri Yozgat'ta işlenen korkunç bir cinayeti, MOBESE kameralarından çözdü. Jandarma ekipleri bir süre önce yolda kanlı elbiseler buldu. Ceketin cebinden Agah Bulut adına kimlik çıktı. Bir yıl önce vatani görevini tamamladığı öğrenilen gencin 15 Mayıs'ta ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu ortaya çıktı. Bulut'un kaybolduğu günün MOBESE kayıtlarını inceleyen ekipler, gencin işyerinden Mehmet K. ile birlikte çıkıp, otomobile bindiğini gördü. Polis hemen K.'yı Ankara'da saklandığı evde gözaltına aldı. Zanlı ifadesinde, dayısı Raşit İpek'in Agah Bulut'un ablasıyla evli olduğu ve bir yıldır ayrı yaşadıklarını söyledi. Mehmet K., boşanma aşamasında olan dayısının Bulut'la konuşmak istediğini ve gençten red cevabı alınca sinirlendiğini söyledi. Olay günü Raşit İpek ile G.K. adlı kişinin Agah Bulut'u zorla arabaya bindirip şehir dışında öldürdüklerini belirtti. Mehmet K.'nın gösterdiği yerde arama yapan ekipler talihsiz gencin başı kesilmiş haldeki cesedini buldu.

CEZAEVİNDE KENDİNİ ASTI
İfadenin ardından harekete geçen polis, Raşit İpek ve cinayete karıştığı belirtilen G.K.'yı yakaladı. Sorguları tamamlanan 3 zanlı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Yozgat Cezaevi'ne konulan zanlılardan Raşit İpek, vicdan azabına dayanamayarak önceki gün kendini asarak intihar etti.