İşkenceli ölüm

Münevver'in otopsi raporu açıklandı. İç çamaşırında 2 farklı erkeğe ait sperm örneği, vücudunda ise 27 bıçak darbesi var. Bu da işkence edilerek cinsel ilişkiye girmeye zorlandığı iddialarını güçlendiriyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2009 Güncelleme 28 Mayıs 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

İstanbul' da vahşice öldürülen Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili önemli gelişmeler bir bir ortaya çıkıyor. Adli Tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesi tarafından hazırlanan Münevver'in otopsi raporu, genç kızın akıl almaz işkencelerle öldürüldüğünü ortaya koyuyor. Raporda, talihsiz kızın bedeninden ayrılmış kafası ve vücudundaki kesik izleri ayrı ayrı ele alındı. Bıçak ve testere kullanılarak kesildiği belirlenen Münevver'in başında yapılan incelemede, sol kaşında ve alnının ortasında yarıklar tespit edildi.

Vücudunda tükürük izleri de var
Hunharca öldürülen genç kızın vücudunda toplam 29 kesik bulunuyor. Bu kesiklerden boynunun altında bulunan ters 'V' şeklindeki iki kesik ile göbeğinin altında bulunan ve 20- 25 santim uzunluğundaki 4 yatay kesik dikkat çekiyor. Kanda ve midede yapılan incelemelerde ise alkol ve uyuşturucuya rastlanılmazken, Münevver'in iç çamaşırında 2 farklı erkeğe ait sperm örnekleri tespit edildi. Ayrıca talihsiz kızın boyun ve göğsünde 3 farklı erkeğe ait tükürük örneği belirlendi.

Garipoğlu yalnız değildi...
Bu bilgiler ışığında, genç kızın katil zanlısı olarak aranan Cem Garipoğlu'nun cinayet sırasında yalnız olmadığı ortaya çıkıyor. Ayrıca Münevver'in cinsel ilişkiye zorlandığı ve direndiği için de katil ya da katil zanlıları tarafından 3 kez bıçaklanarak ve boynundan kesilerek öldürüldüğü tahmin ediliyor.

Şüphelilerden örnek alınacak
Adli Tıp Kurumu'nca hazırlanan rapor, cinayet soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Faruk Erşen Yılmaz'a gönderildi. Kurum, savcılıktan tükürük örneklerinin karşılaştırılması için şüpheli ya da şüphelilerden alınacak örneklerin gönderilmesini istedi.