Dilber 'Muhammet'i Sinan öldürdü' dedi

6 yaşındaki Muhammet Fırtına'nın katil zanlılarından anne Dilber Fırtına, sevgilisi Kemal E. ve hurdacı Sinan G., küçük çocuğa öldürücü darbeyi kimin vurduğu konusunda birbirlerini suçluyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2009 Güncelleme 29 Mayıs 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

45 gündür aranan 6 yaşındaki Muhammet Fırtına'nın cansız bedeninin bir tarlada bulunması bir vahşeti ortaya çıkardı. Çorlu Emniyeti, cesedin bulunmasının ardından aile bireylerini ve ailenin tüm tanıdık ve akrabalarını sorguya aldı. Gün boyunca yapılan sorgulamanın ardından gece 01.00 civarında anne Dilber Fırtına'nın itirafıyla olay aydınlandı. Dilber'in ifadesinde sevgilisi müteahhit Kemal'le birlikte olmak için hurdacı Sinan'ın evine gittiğini söyledi. Evde Sinan'ın karısı Fadime, üvey kızı Kader ve oğlu Kadir de vardı.

TOKADI KİM ATTI?

O sırada kapıda oynayan Muhammet, annesi ile Kemal'in ilişkisine şahit oldu. 16 yaşındaki Kadir de çocuğun evin içinde yaşananları gördüğünü babası Sinan'a söyledi. Bunun üzerine evdekiler Muhammet'i gördüklerini kimseye anlatmaması için korkutmaya başladı. Atılan bir tokadın ardından Muhammet yere yığıldı. Evdeki herkes öldüğünü sandı. Bu durumda ne yapacaklardı? Hemen Muhammet'i bir battaniyeye sardılar ve Kemal'in beyaz otomobilinin bagajına koydular. Sinan'ın evine 10 dakika uzaklıktaki bir tarlaya atıp geri döndüler. Ancak Dilber, olayı itiraf ettikten sonra daha az ceza alabilmek için diğerlerine saldırmaya başladı. Dilber, polise verdiği ifadede "Muhammet'i Sinan öldürdü" dedi. Sinan, küçük çocuğa öldürücü darbeyi Kemal'in vurduğunu söyledi. Kemal ise "Dilber öldürdü" dedi. Baba Ümit Fırtına, Dilber'i suçunu itiraf ettikten sonra sorgulamanın ardından sağlık kontrolü için hastaneye giderken polis aracında gördüğünü söyledi. "Dilber bana 'Muhammet'e tokadı Sinan attı. Muhammet'i ben öldürmedim, Sinan öldürdü' dedi. 'Niye bana iftira attın' dedim, cevap vermedi. Eşimi çok seviyordum. Aklıma bile gelmezdi" dedi.

KÜÇÜK GÖRGÜ ŞAHİDİ OLAYI DOĞRULADI
Muhammet'in cansız bedeninin bulunduğu buğday tarlasının civarında oturan küçük bir çocuk, olayın yaşandığı gün tarlaya iki otomobilin geldiğini söyledi. Küçük şahit, "Beyaz otomobilde Dilber Abla ve bir erkek vardı. Çocuk sesi de geliyordu. Tarlanın içine doğru girdiler. Sonrasını görmedim" dedi.