Babaların yüz karası

7 yıldır babasının tecavüzüne uğrayan genç kız, olayı babası polis olan arkadaşına anlattı. Polis, savcıya gitti küçük kız kardeş kurtuldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2009 Güncelleme 05 Mayıs 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Ortaya çıkan bir ensest ilişki yine vicdanları kanattı. Giresun Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu 1. sınıf öğrencisi olan N.D. (19) babasının kendisine tecavüz ettiğini babası polis olan sınıf arkadaşına anlatıncak tüm gerçekler ortaya çıktı. Kızının arkadaşının başına gelenleri öğrenen polis memuru, durumu savcılığa bildirdi. Savcılık, tarafından 3 ay takip ettirilen N.D.'nin başka bir kişi ile birlikteliğinin olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine savcılık, N.D.'nin akli dengesi için de doktor kontrolü yaptırdı. Akli dengesinin yerinde olduğu tespit edilen genç kız, cinsel muayeneden geçirildi. Muayenede kızın cinsel istismara uğradığı saptandı.

12 yaşından beri...
Mağdur genç kız, öz babasının 12 yaşından itibaren kendisine tacizlerde bulunup tecavüz ettiğini anlattı. Korktuğu için durumu şimdiye kadar kimseye anlatamadığını söyleyen öğrenci, küçük kız kardeşinin aynı olayla karşılaşmaması için her şeyi arkadaşına anlatmak zorunda kaldığını söyledi. 23 Nisan'daki tatilde Yakakent'e giden N.D.'nin ifadesini alan savcı, babayı çağırdı. Utanmaz adam F.D., tutuklandı.

Aile göçe hazırlanıyor
D. ailesi, kendilerini eve kapattı. Üniversiteye devam etmek istemediğini söyleyen N.D., ne yapacaklarını bilmediklerini anlattı. Kendilerine uzanacak yardım eli beklediklerini söyleyen gözü yaşlı anne D.D. (40), eşinin kızına çok ilgi gösterdiğini, bunu da baba sevgisiyle yaptığını sandığını kaydetti. Eşinin tüm fotoğraflarını ve eşyalarını yaktığını ifade eden D.D., ilçeden taşındıktan sonra boşanma davası açacak.