Prada çanta almış kabul etmek istemedim

Cem'e Bvlgari parfüm seti aldım, bir de yılbaşı kartı hazırlayıp içine "Bu yıl bizim yılımız olsun" yazdım. Bana Prada çanta almış, kabul etmeyince "Çöpe at o zaman" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mayıs 2009 Güncelleme 07 Mayıs 2009, 02:14

İÇİNDEKİLER

1 OCAK PERŞEMBE
31 Aralık günü okuldan sonra Cem'le Nişantaşı Starbucks'ta buluştuk. Konuştuk, beni dün gece çok kızdırmıştı ve bugün önemli bir şey konuşmak istediğini söylemişti. Konuştuk, hallettik. Sonra Kanyon'a gitmeye karar verdik. Ona Bvlgari parfüm seti hediye almıştım. Bir de yılbaşı kartı hazırlayıp içine... "Bu yıl bizim yılımız olsun" yazmıştım. Görünce çok şaşırdı, mutlu oldu. Park Avaneu'ya gittik, yemek yedik. Akşam 8 gibi ayrıldık. Ben Pıtıkcıklar'a geçtim. Okul arkadaşlarımla yeniyılda beraberdik. Cem'in babası beni davet etmişti ama gitmedim tabii... Cem de abisinin arkadaşı Can diye bir çocuğun evinde geçirdi geceyi. 23:00 gibi eve döndüm. TV falan izledim. 00:00'da mesaj attım ilk defa. "Telefonu kıracaktım neredeyse" dedi. 03:30 gibi uyudum. 1 Ocak sabahı Cem aradı buluşalım diye. Aynı zamanda bir arkadaşımla da msn'de konuşuyorduk. O da başka bir arkadaşıyla Nişantaşı Starbucks'a gelecekmiş "Beraber takılırız" dedim. Cem'le buluştum. Bana Prada çanta almış. Kabul etmek istemedim, ne gerek var diye. "İyi o zaman çöpe at" dedi. Bir de özel yapım çikolata getirmiş. Sonra arkadaşlarımız, ben ve Cem oturduk. Üstte sohbet ettik, güldük. Kızları aradık, İstinye Park'taymış onlar da... Biz de İstinye Park'a geçtik. Paşabahçedelermiş, Torties'e gittik, dürüm yedim. Sonra kızlar ayrıldılar bizden. Biz de Ulus Kahve Dünyası'na geçtik. Dergilere baktık, sohbet ettik Cem'le. Sonra beni taksiye bindirdi eve geçtim. Mesajlaştı falan öyle, yarın yine buluşacağız.

2 OCAK CUMA

Yine Starbucks'ın önünde buluştuk. Kot, bluz, gömlek, süveter, Converse ve Cem'in aldığı çantayı taktım. Astoria'ya gittik. Oradan sonra da Kırıntı'ya geçtik. Orada domuz eti de varmış, yeni fark ettim. Iyyy yani, çok güldük ama aşırı... Cem tavuk pilav söyledi. Pirincin tanelerine kadar hepsini bitirdi:) Ben de şinitsel yedim. Dergiden bebek resimlerine bakıp, bu sensin diye dalga geçtik, aşırı komikti ama. Sonra Citys'e girdik, mağazalara bakıp eve geçtim ben. Yarın dershanede sabahçıyım, bakalım yarın nasıl geçecek?

3 OCAK CUMARTESİ

Hava çok soğuk, resmen buz tutuyor yatak bile. Sabah zar zor kalktım, kot, kazak, ugg giydim çıktım evden, hava yağmurlu. İlk ders tarihti. Sabahçı olunca dershane çabuk geçiyor. Çıkışta KFC'ye gittim. Kızlar da oradalarmış. Lavabosuna girdik, kilitledik de saçımızı düzleştirip makyaj yaptık. Sonra Cem geldi, gül almış bana. Bebek'e geçtik. La Favorite'e gittik yemek yedik. Çok hoş bir yer beğeniyorum ben orayı. Minderli, büyük camlar, yağmurlu hava güzeldi. Sonra Star'a geçtik, kahve içtik. İki kız daha vardı. Bayağı incelediler beni. Cem'e "Hayırlı olsun" dediler. Sonra BJK'ya geçtik. Terasa... Hahoş da geldi. Oturduk, sohbet ettik bayağı... Cem de bir arkadaşıyla tavla oynadı. Sonra Ulus'a Kahve Dünyası'na geçtik. Çok hoştu. Sonra Cem "Kanyon'a geçelim" dedi alışverişe. Harvey Nichols'a gittik. 52.000 dolarlık saat beğendi Cem Bey! Keyifli bir gündü. Eve geldim, öyle... Yarın da Cem'in kardeşini sinemaya götüreceğiz. Hava yağmurlu ama şık olayım yine de:))

4 OCAK PAZAR
CEM'İN KARDEŞİ BENİ ÇOK SEVİYORMUŞ
Sabah karamel renkli balon eteğimi, boğazlı kahverengi body'mi ten rengi çorap ve ugg'larımı giydim. Dershaneye gittik. Çıkışta kardeşi S.'yle Cem geldi. S. pembe örgülü ugg, kalın çizgilisinden Burrbery atkısını, pembe kürkünü giymiş. Çok hoş, tatlı, sevimli bir kız. Direk Astoria'ya geçtik. Şeytanın Pabucu'na 16.15'te yer bulduk. Cem 5 kişilik loca aldı. Astoria'nın locaları çok güzel, çok rahat. Sinemaya zaman olduğu için Cafe Clementine'e gittik yemek yemeğe. Keyifli bir yemek oldu bayağı sohbet ettik. S.'yle şaka da yaptık. "Saçların çok güzel, yumuşacık" diyor bana. Sinemaya gittik, S. çok beğendi. Sonra "Yastık yok mu?"diyor. Yattı çok güldük. Çıkışta dondurma yemek istedi. Citys'e gittik. Dondurma yedi, sonra Star'a geçtik, el şakası yaptık. Cem korsan taksi çağırdı. Eve geçtim ben. Msn'de falan konuştuk. S. beni çok seviyormuş. Ödevi varmış, akşam ünlü aktristleri bulduk. Telefonda konuşarak ödevine yardım ettik. 02:00 gibi uyudum. Çok yoruldum ama bugün yine de güzeldi.

5 OCAK PAZARTESİ
Bugün fenaydı. Okula gittik, sınav olduk Deniz Hoca'dan. Ortak geldi. Bir ders erken çıktık. Bir arkadaşı daha aldık, Etiler Mado'ya gittik. Akmerkez'in arkasına park etmiştik. Geri döndük ki araba yerinde yok çekmişler mi:) Murat geldi sonra, almış. 52 YTL ceza vermişler. Araba da Ulus parkındaymış. Murat fena makas attı, araba on kere stop etti. Tırstık. 5 gibi geldim eve daha hiç mesajlaşmadık, konuşmadık.

6 OCAK SALI
CEM HER ŞEYi KAFASINA TAKIYOR

Bugün okula İstanbul Üniversitesi'nden tansiyon, boy kilo ölçmeye geldiler. Hemşire olacak kızın teziymiş. Bütün sınıfta sıraları birleştirdik, çok güzel oldu. Cem'in morali bozuk, işlerle ilgiliymiş. Avrupa yakası satışından o sorumlu yüzde sıfır hata istiyor. En ufak bir şeyi de kafasına takıyor.

INTERPOL: GARİPOĞLU RUSYA'DA OLABİLİR...
Rus Interpol'ü Moskova Bürosu yetkilisi, İstanbul'da başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun Rusya'da olabileceğini açıkladı. Garipoğlu'nun çok giriş-çıkışlı Rusya vizesi olduğunu vurgulayan yetkili, "Konuyla ilgili tüm güvenlik kurumlarıyla irtibat halindeyiz. Her tarafı didik didik arıyoruz. Zanlının Rusya'nın Voronej kentinde daha önce geçici ikamet ettiği tespit edildi" dedi.