Turizme 'mühür' duşu

Marmaris'in en eski oteli ruhsat sorunu önce suları kesildi, daha sonra mühürlendi... O sırada banyo yapan turistler ise köpüklü köpüklü resepsiyona indi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mayıs 2009 Güncelleme 07 Mayıs 2009, 02:14

İÇİNDEKİLER

Turizm cenneti Marmaris'te fıkralara konu olacak bir olay yaşandı. Ruhsat sorunları nedeniyle yıldızları düşürülüp turizm işletme belgesi iptal edilmesine rağmen "dört yıldızlı otel" olarak müşteri kabul ettiği öne sürülen Lidya Otel, zabıta ekipleri tarafından önceki gün akşam saatlerinde mühürlendi. Otelin, kapısına mühür vurulduktan sonra suyu kesildi, plajındaki şezlonglar kaldırıldı.

KÖPÜKLÜ HALDE LOBİYE İNDİ
İşlemlerin yapıldığı ve suların kesildiği sırada banyoda olan turistler ise köpükleriyle kaldı. Yaklaşık 100 turistin tatil yaptığı oteldeki mühürleme işlemi sırasında banyoda duş alan İskoçyalı üniversite öğrencisi 21 yaşındaki genç kız üzerinde havlusu, saçlarında köpükle resepsiyona indi. "Sokağa çıkıyorum her yer kazılmış, yürüyecek yol yok. Otele geliyorum su kesiliyor" diyerek tepki gösteren genç kız, "Böyle rezillik görmedim. Bundan sonra Marmaris'e gelmeyeceğim" dedi.