Azmettirici ABD'de

Engin Temel cinayetinde sona yaklaşıldı. İnfaz emrini veren ünlü iş adamı çemberin daraldığını anlayınca soluğu NewYork'ta aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ocak 2010 Güncelleme 21 Ocak 2010, 00:00
Azmettirici ABD’de

İÇİNDEKİLER

Şişli'deki Love Bar'ın işletmecisi Engin Temel, 8 Aralık 2008'de evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayeti araştıran polis, geçen 13 aya rağmen olayın üzerindeki sır perdesini bir türlü aydınlatamadı. Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 80 kişinin ifadesi alındı ve çevredeki kameraların görüntüleri incelendi. Ancak hiçbir sonuç çıkmadı. Üstelik Şişli gibi kalabalık bir semtte tek bir görgü tanığı bile bulunamadı. Bir hafta önce cinayeti soruşturan savcılığın ısrarla istediği cep telefonu sinyal bilgilerinin değerlendirilmesine yönelik 4'üncü başvurusu kabul edildi. Bu gelişmenin ardından Temel'in birlikte olduğu ünlü bir siyasetçinin de yakını olan iş adamı panikledi. Çünkü cep telefonu sinyallerinin kendisini ortaya çıkaracağını biliyordu. İddiaya göre Engin Temel'le birlikteliği karşılığında 1 milyon dolar veren ünlü iş adamı, bu gelişme üzerine apar topar ABD'ye kaçtı. Ünlü iş adamının ailesine de ABD'ye gidişini 'Uzun bir iş gezisi' diye lanse ettiği belirtildi.

3 İDDİA 1 cinayet
Ünlü bir siyasetçinin yakını olan işadamı, Engin Temel'le birlikte oldu. Temel, cinayetten 1 gün önce de iş adamıyla yarım saatlik hararetli bir konuşma yaptı.

Engin Temel, İstanbul gece hayatındaki hızlı bir yükselişe geçti. Love ve Secret adlı barlarda yüzde 10, Andon Bar'da ise yüzde 17 ortaklığı bulunan Temel, hisselerini satması için tehdit edildi. Hisselerini vermeyen genç adam öldürüldü.

Engin Temel, gönlünü bir otopark mafyasının sevgilisine kaptırdı. İkilinin birlikte olduğunu duyan mafya babası, infaz yaptı.

DANA DİYE AT ETİ YEDİRİYORLAR


FULL HD 3D TV GELİYOR!

SİGARADA KAÇAK KORKUSU!

ÖĞRETMENE TATİL MÜJDESİ!

MALİYE SIKI TAKİPTE!