Bayram çarptı!

KKTC Başbakanı Küçük'ün eşi Gülin Küçük, kendisine dedikodu davası açan Cumhurbaşkanı eşi Meral Eroğlu ile bayramlaştı. Ancak kısa süre sonra kalbi sıkıştı, hastaneye kaldırıldı....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2012 Güncelleme 26 Ekim 2012, 02:48
Bayram çarptı!

İÇİNDEKİLER

Kurban Bayramı tüm dünyada renkli görüntülere sahne oldu. Eş-dost, akraba birbiriyle buluştu. İnanç gereği küskünler de dargınlıklarını unuttu! Son zamanlarda gergin günler yaşayan KKTC'de de benzer görüntüler yaşandı.

PARTİDE BİRLİK
Başbakan İrsen Küçük ve eşi Gülin Küçük, Arefe günü KKTC'nin iktidar partisi olan Ulusal Birlik Partisi (UBP) üyeleriyle bayramlaşmak için parti binasında toplandı. UBP kurultayında rakip olan Başbakan İrsen Küçük ile UBP Gazimağusa milletvekili Ahmet Kaşif de uzun bir süre sonra bayramlaşarak el sıkıştı. Gülin Hanım da Kaşif'in elini sıktı. Küçük çiftinin dünkü durağı ise Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ydı. Gülin Hanım, "Beni tehdit ediyorlar" dediği KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun eşi Meral Eroğlu ile bayramlaştı. Bayan Eroğlu da hakkında dedikodu davası açtığı Gülin Küçük'e sarıldı. Karşılıklı iyi dileklerin sunulduğu ortamda tüm yüzlerde tatlı bir tebessüm vardı. Hatta Eroğlu, yaptığı konuşmada kırgınlıkların gitmesi gerektiğini vurguladı.

AŞIRI STRESTEN
Ancak tüm bu mutlu görüntülerden sonra Gülin Küçük dün Lefkoşa'daki konutunda aniden fenalaştı, hastaneye kaldırıldı. Küçük'ün son dönemlerde aşırı strese bağlı "kalp çarpıntısı" yaşadığı açıklandı. Taburcu edilen Küçük'ün, Eroğlu ile bayramlaştıktan sonra fenalaşması, "buna dayanamadı" dedikodularını artırdı.

EMRE DİNER