Harran'ı sel aldı

Sağanak yağış, Şanlıurfa Harran'da da 2 can aldı. Araçlarıyla sele kapılan kuzenlerden biri öldü, diğeri kayıp. Yaşlı bir kadının ise cesedi bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2012 Güncelleme 27 Ekim 2012, 00:00
Harran’ı sel aldı

İÇİNDEKİLER

Sağanak yağmur, vatandaşa bayramı zehir etti. Gaziantep'te 3 kişinin öldüğü sel feleketinin ardından facia bu kez Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde sahneye çıktı. Şanlıurfa'da önceki akşam başlayan yağış, Akçakale ve Harran ilçelerinde sele neden oldu. Karataş Köyü'nde bir otomobil sel sularına kapıldı. Otomobilde bulunan Halil Çakır ve amcasının oğlu Ahmet Çakır (25) sel sularına kapıldı. Halil Çakır kurtarıldı ancak kuzeni sel sularında kayboldu.

EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASIYDI
Arama kurtarma çalışmaları sonunda dün sabah Ahmet Çakır'ın cesedine ulaşıldı. Evli ve 2 çocuk babası Çakır'ın yakınları acı haberi alınca fenalaştı. Sel kurbanı, gözyaşları arasında toprağa verildi. Bu arada köy yolu kapandı, bazı köprüler ise büyük hasar gördü. Tarlalardaki mahsuller ise kullanılamaz hale geldi. Bozova ilçesinde ise sele kapılan Meliha Aslan'ın (62) cesedine ulaşılırken, kaybolan bir kadının da bulunması için arama çalışması başlatıldı.


Mehmet YILDIRIM