Terastan kız sarkıtma

Kilitli kalan evin kapısını açmak için çilingir çağırmak yerine beline ip bağladıkları genç kızı terastan sarkıttılar. Akrobasi yapan genç kız pencereden girerek kapıyı açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2012 Güncelleme 28 Ekim 2012, 00:00
Terastan kız sarkıtma

İÇİNDEKİLER

Bursa'da kilitli kalan kapıyı açmak için, çilingir çağırmak yerine uygulanan yöntem görenlerin yüreğini ağzına getirdi. Kapıyı açması için beline bir ip bağlanarak terastan sarkıtılan genç kızın görüntüleri, herkesi şoke etti. merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi'nde meydana gelen olay amatör bir kamera tarafından bayram ziyaretine gelen bir kişi tarafından görüntülendi.

ÇAMAŞIR İPİYLE KAPI AÇMA
Bayram ziyareti için evden çıkan aile geriye dönünce kimsenin evin anahtarını yanına almadığı ortaya çıktı. Bu sırada ailenin bulduğu yöntem ise herkesi ürküttü. Yan apartmandaki daireden terasa çıkan aile üyeleri komşudan aldıkları çamaşır ipini genç kızın beline bağladı. 3 kişi tarafından tutulan genç kız, kova gibi aşağı sarkıtıldı. Daha sonra açık olan pencereye ulaşan genç kız buradan evin içine girmeyi başardı. Akrobasi hareketlerini aratmayan kapı açma yöntemi ise o sırada bir komşuya bayramlaşmaya gelen bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi.