Araya giren öldü

Kendisi için çektiği krediyi ödemeyen kişiye tüfekle saldırdı. Bu sırada araya girerek elindeki tüfeği almak isteyen arkadaşına ateş edip vurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2012 Güncelleme 30 Ekim 2012, 00:00
Araya giren öldü

İÇİNDEKİLER

İzmir Tire'ye bağlı Dallık köyünde, önceki akşam bankadan çekip verdiği yüklü miktardaki krediyi ödemeyen Gündüz Gümüş'ün (54) evine gidip pusu kuran Murat Akarsu(30), bahçeye çıkan Gümüş'e ateş açtı.

BORÇLU KAÇTI
Gümüş, sebzelerin arasına saklanarak yara almadan kurtuldu. Akarsu, daha sonra köy meydanındaki kahvehaneye giderek, burada da birkaç el havaya ateş açtı. Bu sırada arkadaşı Nadir Vurucu (33), "Ne yapıyorsun, kendine gel" diyerek, tüfeği almak istedi. Ancak Akarsu, Vurucu'ya da ateş ederek karnından vurdu. Atardamarı parçalanan Nadir Vurucu ambulansla kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Silah sesleri üzerine köy meydanına koşan Gündüz Gümüş'ün yakınları ise Murat Akarsu'yun elindeki tüfeği aldıktan sonra feci şekilde dövdü. Yediği dayak sonrası ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Akarsu'nun da hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

Nadir UYSAL