Terörün 'Sözcü'sü!

Pensilvanya'dan gelen talimatla manşet atan Burak Akbay'ın sahibi olduğu Sözcü gazetesi bir skandala daha imza attı. Fırat Çakıroğlu'nun katili PKK'lı teröriste "karşıt görüşlü" diyen Sözcü gazetesine tepki yağdı...

Giriş Tarihi 19 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 19 Temmuz 2017, 03:29
Terörün ’Sözcü’sü!

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı Terör Örgütü'nün güdümündeki Sözcü gazetesi terörist sevgisini bir kez daha gösterdi. Fetullah Gülen'e bağlılığını bildiren ve hakkında yakalama kararı bulunan firari Burak Akbay'ın Sözcü'sü provokasyon haberlerine devam ediyor. Ege Üniversitesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Çakıroğlu, Edebiyat Fakültesi yanında çıkan kavgada PKK'lı terörist tarafından bıçaklanarak öldürüldü. PKK/KCK gençlik örgütlenmesi YDG-H üyesi terörist 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

SÖZCÜ'NÜN TERÖRİST SEVGİSİ
Sözcü gazetesi ise Fırat Çakıroğlu davasıyla ilgili yaptığı haberle büyük bir rezalete imza attı. Sözcü gazetesi PKK'lı teröristten haberinde 'karşıt görüşlü' diye bahsetti. Sözcü'nün twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu davasında karar çıktı" ifadeleri kullanıldı.



MONAKO'YA KAÇTI
FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan firari Burak Akbay'ın yurt dışına kaçtığı biliniyordu. Çalışanları bir bir gözaltına alınırken Akbay, Monako'da jet sosyete ile görüntülenmişti. Akbay'ın 19 Mayıs'ta başlatılan operasyondan henüz 4 gün sonra Avrupa'da keyif içinde görüntü vermesi tepkilere neden olmuştu.

'TERÖRİST SÖZCÜ GAZETESİ'
Sözcü'nün haberine sosyal medya kullanıcıları sert tepki gösterdi. İşte o tweetlerden bazıları;