Tüm Türkiye #Ereniyikivarsın diyor

Maçka'da güvenlik görevlilerine yardım etmeye çalışırken hayatını kaybeden 15 yaşındaki Eren Bülbül için Twitter'da açılan paylaşım birinci oldu.

Giriş Tarihi 12 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 12 Ağustos 2017, 10:34
Tüm Türkiye #Ereniyikivarsın diyor

İÇİNDEKİLER

PKK'lı teröristlere güvenlik görevlileri arasında çıkan çatışma sırasında ağır yaralanan 15 yaşındaki Eren Bülbül de doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamamıştı.

ŞEHİT EREN'İN PAYLAŞIMI İLHAM OLDU

Eren Bülbül'ün yaklaşık bir ay önce sosyal medya hesabından paylaştığı "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" mesajından ilham alan Twitterkullanıcıları, #ErenİyikiVarsın başlığıyla bu mesajı paylaştı.

YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ
15 yaşındaki Eren Bülbül'ün yakınları, acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu, sinir krizleri geçirdi. Acil servis önünde fenalaşan aile fertlerine, sağlık görevlileri müdahale etti.Çok sayıda çevik kuvvet polisi de hastane önünde güvenlik önlemi aldı.

KIRMIZI FULARLI KIZA GÖSTERİLEN HASSASİYETTEN ESER YOK
Gezi eylemleri sırasında taktığı kırmızı fularıyla fenomen haline gelen bir genç kız, ilerleyen zamanda terör örgütü PKK'ya katılıp silah kuşanmış ve Türkiye'ye karşı hain eylemlere katılmıştı. Aynı genç kız terör örgütü PKK adına bir başka terör örgütü DEAŞ'la girdiği çatışmada ölmüş, günlerce sivil toplum kuruluşları ve insan hakları dernekleri bu kızı gündemde tutmuştu.

15 yaşında, hayatının baharında toprağa düşen Trabzon'un yiğidi Eren Bülbül içinse, aynı insan hakları kuruluşları tenezzül edip PKK'ya bir kınama bile yayınlamıyor.