Hürriyet’e ayar verdi

Reha Muhtar, ‘ensest’ ilişkilere ‘güzelleme’ yapan Hürriyet’e tepki gösterdi: Hürriyet’in yazarları Konsey’de masum çocukların hayatına ayar vermeden önce kendi uyuşturucu ve ahlaksız ilişkileriyle yüzleşmeli...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2017 Güncelleme 11 Ekim 2017, 02:15
Hürriyet’e ayar verdi

İÇİNDEKİLER

Murat Başoğlu'nun ensest ilişkisini 'güzelleme' gibi paylaşan, yazarı Gülben Ergen'in skandallarını 'olağan' gibi gösteren Hürriyet'in ipliğini, Reha Muhtar pazara çıkardı. Muhtar, dün sosyal medyadan yaptığı gündeme bomba gibi düşen açıklamalara yenilerini ekledi. "Hürriyet'in yazarları Konsey'de masum çocukların hayatına ayar vermeden önce kendi uyuşturucu ve ahlaksız ilişkileriyle yüzleşmeli" diyen Muhtar, "Hürriyet yazarı 7 yaşında çocukları ağzında sigara tehditkar bakan bir uyuşturucu müptelasından almanın BABA için anlamını bilir mi?" mesajı ile Cengiz Semercioğlu'na da sert eleştirilerde bulundu. Muhtar ayrıca "Rahmetli Harun Kolçak'ın arkasından 'Uyuşturucu kullanıyordu ama...' diyen Cengiz Semercioğlu, çocuklarımın hangi müptelayla büyüdüğünü biliyor mu?" diyerek Hürriyet'e ve yazarına kapak yaptı. Oyuncu Deniz Uğur'la yaşadığı olay nedeniyle eleştirilen Muhtar'ın bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yer buldu:

İSRAİL'le aynı günlerde kurulan Hürriyet, emirleri Almanya'dan alır.
TÜRKİYE, Hürriyet gazetesinin operasyonel yayınlarını unuttu. Ancak yine ara sıra kafasını çıkartıyor dikkatli olalım.
MURAT Başoğlu denen 'evlerden ırak' adamı bile övdüler. Özkök, nam-ı değer peni yazarının olduğu gazete için normal.
ERTUĞRUL Özkök döneminde hükümetler yıkan, kuran Hürriyet yok olduğunu hala anlamıyor.
PİJAMAYLA Başbakan karşılayan Aydın Doğan'ın gazetesi için yorum yapmaya bile gerek yok.

MUHTAR, ÖZKÖK'Ü İMA ETTİ
Reha Muhtar, Hürriyet gazetesinin önemli bir ismini de sert bir dille eleştirdi.: Penis yazarı olduğunu söyleyenlerin yönetmiş olduğu Hürriyet gazetesinin masum çocukların hayatına hükmetmesi Türkiye'nin trajedisidir!..